Cyberpunk 2077 Kötü Bir Oyun mudur?

Kanka, yönetim biçimi Cumhuriyet olan her ülkeye rahatça satabilirler.
Siz hiç gördünüz mü peki bu şekilde satılmış bir oyun? Raflarda özellikle.
Tamam Steam de bir sürü +18 içerik var ama kaçı milyonlar tarafından bekleniyor. Bence o şekilde Cyberpunk'ın çıkması zor olurdu ki şu ana kadar çıkmış (AAA bazında) en yoğun +18 sahnelere sahip Cyberpunk.

Kusura bakma ama 250 TL vermen onlarınmı suçu oyun ön siparişteyken 40 dolardı kendi sitesinde sonra 75 oldu ona rağmen burada 250 TL boş laf edeceğine aklını çalıştır tam oyun parası istemedi sizden ayrıca gömmediniz AC valhallaya ne oldu Skyrim hala aşırı buglu GTA 5 çıktığı zaman Fallout oyunları boş laf etmek için etmeyin hak yiyorsunuz dost bile oyuna haksızlık yapıldığını söylüyor bug için.

Onu bunu bilmem adamlar işlerini iyi biliyorlar. Taleworlds gibi iyi para kaldırdılar. Ben zaten hiçbir zaman bu oyun hakkında bir beklentiye girmemiştim. %99 olarak da bu kadar berbat bir optimizasyonla da çıkacağına emindim. Beklediğim gibi oldu yani. Hiçte üzülmedim açıkçası. Zaten umursamadığım bir oyundu. Kitliler çok abarttılar bu oyunu Bannerlord gibi.

@TheDoctorBW.

AC vallhalayı geliştirme sürecinin ne kadar kısa olduğunu biliyorsunuz RX 580 ile Ultra'da 1080P'de ben 40 FPS'de oynamıştım. 8 yıldır haber olan bu oyunu ise Low'da 30 FPS oynayamıyorum. ayrıca Dost Kayaoğlu'da miladını doldurmuş bir YouTuber. Eskiden güzel saptamalar yapıyordu oyunlar hakkında ama artık o da boş yapmaya başladı çok. Parayı bulunca onunda kalitesi düştü. Onun lafıyla iş yürümez. Adam her şeyi beleş alıyor. AAA oyunlar beleş 15-20 milyarlık beleş sistemle takılıyor adam. İlk günden beleş PS5 aldı adam. Sen kendi haline yan boş ver. Oyun kötü bu gerçeği değiştiremeyeceksin. Ben hiçbir firmanında fanboyu değilim bu arada.

Benim bir beklentim yoktu oyundan. GTA işte diyordum.

Oyun kendi türünde iyi mi?

İyi içinde tek tür barındırmıyor hepsini harika yapmıyor belki ama ortalamanın üstünde daha iyi böyle oyun türlerini birleştiren oyun varsa daha iyi yapan varsa söyle bilelim.

@Penetrator God cinsel içerik olarak Witcher 3’den daha kapsamlı hocam sahneleri, ama romantik ilişki derseniz Witcher 3 orada farklı oluyor işte. Bir Triss veya bir Yennefer yok olamazda zaten. İki karakterin olayları çok eski kitaplarla bağlı birbirlerine.

Öyle bir anlattık ki, tadı damağında kalmış gibi.
İyi içinde tek tür barındırmıyor hepsini harika yapmıyor belki ama ortalamanın üstünde daha iyi böyle oyun türlerini birleştiren oyun varsa daha iyi yapan varsa söyle bilelim.
Hangi türleri barındırıyor?

Kötü bir oyun değildir. Ben sevdim oyunu. GTA 5 ile karşılaştıran bir kişi daha gerçekten üzülüyorum sizin adınıza. GTA 5 ve Cyberpunk 2077 oyunları çok farklı oyunlar. Her açık dünya olan oyunu GTA 5 ile karşılaştırmaktan vazgeçin artık. Bence yapay zeka biraz daha iyi olabilirdi. Yapay zeka berbat demiyorum sadece daha iyi bir yapay zeka beklerdim. Diğer taraflarını sevdim oyunun.

Öyle bir anlattık ki, tadı damağında kalmış gibi.
Yok be hocam yeterince zaman geçirdim ben Witcher evreninde. Kitaplar mı dersiniz oyunlar mı hepsini baştan sona bitirdim. Witcher 3 sadece ayrı bir deneyimdi benim için 9-10 kere oynamış olabilirim. Bazı sahnelerin ayrı bir hissi var üzerimde onları kaydedip tekrar tekrar baştan oynamışlığımda oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…