Cyberpunk 2077 "map tann pelen" görevi nasıl geçilir?

anilcaliskan

Megapat
Makaleler
1
Merhaba.

İnternette izlediğim kadarı ile kasap konumuna gittiğimde tezgahta bir adam oluyor. Bende bu adam yok, gidiyorum kasap boş. Acaba dedim yapmadığım bir yan görev falan mı var ama bütün yan görevleri de yaptım. Sanırım bugda kaldım, yeniden başlamak istemiyorum. Bunu nasıl aşabilirim? Görev atlama var mı CP77'de?

Kiliseye gitmeden önceki Save'ine geri al, kiliseden çıktıktan sonra 5 saat civarı bekle, ondan sonra gidebilirsin kasaba spawnlanacaktır.
Düzelmezse yaz, farklı çözümleri de söylerim.

Kiliseye gitmeden önceki Save'ine geri al, kiliseden çıktıktan sonra 5 saat civarı bekle, ondan sonra gidebilirsin kasaba spawnlanacaktır.
Önce ki bir save'e dönmek aklıma geldi fakat bu bölümden öncesine ait bir save dosyası yok. Hepsi map tann pelen sonrası konuda da belirtmiştim acaba yan görevlerle alakalı mı diye yan görevlerin neredeyse hepsini yaptım save dosyaları hep yan görevlerde alınmış. Ben zaten manuel save olarak tek dosya gidiyordum.
Yardım edebilecek misiniz acaba?

Son düzenleme:
Aga tüm önerilerim save geri aldıktan sonra yapılacak şeyler maalesef onun dışında bir çözüm bilemiyorum.

Aga tüm önerilerim save geri aldıktan sonra yapılacak şeyler maalesef onun dışında bir çözüm bilemiyorum.
Tamamdır, teşekkürler yine de. Ben yapımcı firmaya mail atıp save dosyamı ilettim bakalım sonuç veya çözüm çıkarsa konuyu güncellerim artık. Baştan başlamak istemiyorum, tek seçenek o kaldı.

Aynı sorun bende de var çözüldü mü?

aga rica etsem bana yardım edermisin save im var da
İlk önce bunu uygula.

Bu olmazsa yine kiliseden çık 5 saat bekle telefondan istediğin birini ara ardından istediğin yere fast travel at sonra tekrar Pacifica'ya fast travel at spawn olacaktır.

Bu da olmazsa mod kurup kodla geçeceksin o kısmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…