Cyberpunk 2077 Metacritic'te sınıfta kaldı

Oyun vaad ettiklerinin çoğunu veremedi. Bitiren arkadaşlarım bana oyunda yaptığımız seçimlerin sonuna etki etmediğini söyledi. Ayrıca oyunda Deus Ex'teki gibi konuşarak düşmanları alt etme yok. Bu oyun RPG değil, kabul edin. Optimizasyon leş. Dünya yaşamıyor, sadece NPC'ler bir yerden bir yere yürüyorlar. AI rezalet.

"Ben size 500 dolar olunca ne yapabilirim diyorum siz de bana RTX 3070 alırsın diyorsun"

Burada "saçma" olan ne? Türkiye de "çok pahalı" olarak gözüküyor fakat yurt disinda aslında sadece 500 dolar.

Sağlam PC ile oynayınca güzel gözüküyor diyorsunuz fakat oyuncuların % kaçı son teknoloji PC kullanıyor? Kabul edin ya da etmeyin oyun balon olarak çıktı bunu çıkmadan söyledigimizde linç yiyorduk ve haklıda çıktık. Bu arada verilen puanlar fazla bile.

Sağlam PC ile oynayınca güzel gözüküyor diyorsunuz fakat oyuncuların % kaçı son teknoloji PC kullanıyor?
Yurt dışındaki oyuncuların hepsi "son model teknoloji" kullanıyor. Çünkü, Türkiye'de "uçuk" gözüken ekran kartları oralarda sadece 500 dolara satılıyor. Türkiye'nin ekonomisini düşünerek "çıkartmayalim" mı diyeceklerdi? Mantığa bak.

"Ben size 500 dolar olunca ne yapabilirim diyorum siz de bana RTX 3070 alırsın diyorsun"

Burada "saçma" olan ne? Türkiye de "çok pahalı" olarak gözüküyor fakat yurt disinda aslında sadece 500 dolar.
Ya affedersiniz ama anlamanız kıt mı? Ben kart çok pahalı demiş miyim herhangi bir mesajımda?

Yazık. Türkiye'de yaşayıp Avrupa'da Euro olarak alıyorlar maaşları çok güzel yaaa diyen tiplerdensin. Okulumu Avusturya'da okuyorum emin ol kimse Türkler kadar son teknoloji manyaklıgı yapmıyor keşke ekonomik olarak bakmak yerine araştırsaydınız biraz.

Bak güzel arkadaşım GTX 1660S’le bile ultra da oynanıyor.Bu son teknoloji mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…