Cyberpunk 2077 mi RDR2 mi?

Gdjer372

Hectopat
Cyberpunk şu an indirimde. 120 vermeye değer mi oyun ne durumda? RDR 2 de çok istiyorum ama onu yazın alabilirim anca. Bu ikisinden teknik anlamada RDR ezer geçer tabii ki ama hikaye olarak, verdiği zevk olarak hangisi daha iyidir? Hangisi oyunu bitirmiş olsam bile bir süre etkisi altında bırakmaya devam eder?

RDR 2 çok daha yavaş tempo ile ilerleyen, mekanikleri de olabildiğince yavaş ve gerçeğe yakın bir deneyim sunuyor. Çatışma mekaniklerinden tutun açık dünya mekaniklerine kadar olabildiğince gerçekçi bir deneyimi var. CP2077 ise sunduğu dünya ve karakter bakımından hızlı ve aksiyonlu bir oynanış sunuyor. Hangisi size uyuyorsa onu alın.

İkisini de ilk defa oynayacaksanız açık ara RDR 2.

Ben western temasını sevdiğim için ilk önce RDR2 almıştım. CP2077 de aldım fakat önce RDR2 almanızı tavsiye ederim.

RDR 2 her türlü ama oyunun iğrenç bir taa'sı var. Ama oyun o kadar güzel ki kimse bu detaya takılmıyor.

Temalar farklı olduğundan hangisi hoşuna giderse onu almalısın. Ben Cyberpunk'ı bitirdim ve RDR2 yide 10 saat civarı oynadım. RDR2'deki yavaş tempo sıktı fakat tema hoşuma gittiği için 2'si arasından onu seçerdim. Son olarak hangisini seçersen seç parasını sonuna kadar hak eden kaliteli oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…