3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 28 Nisan 2022 #11 @Stalkerlp ciddi bir fark yok gibime geldi ama.
Cübbeli Federal Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #12 kino dedi: FSR ultra quality açabilirsin, fena değil. Ben sana şu ayarları öneririm bakalım kaç FPS verecekler. Düşükten daha iyi görüntü sunacaktır, görüş alanını 80 yapabilirsin. Eki Görüntüle 1372724 Eki Görüntüle 1372723 Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkürler hocam. Yükler yüklemez deneyeceğim.
kino dedi: FSR ultra quality açabilirsin, fena değil. Ben sana şu ayarları öneririm bakalım kaç FPS verecekler. Düşükten daha iyi görüntü sunacaktır, görüş alanını 80 yapabilirsin. Eki Görüntüle 1372724 Eki Görüntüle 1372723 Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkürler hocam. Yükler yüklemez deneyeceğim.
Dafydacq Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #13 ben oyunu iade ettim grafikleri ultrada bile gta5 kadar yok
Cübbeli Federal Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #14 333365 dedi: @Stalkerlp ciddi bir fark yok gibime geldi ama. Genişletmek için tıkla... katılıyorum, gölgeler ve birkaç göze çarpan detaylar hariç bir fark göremedim.
333365 dedi: @Stalkerlp ciddi bir fark yok gibime geldi ama. Genişletmek için tıkla... katılıyorum, gölgeler ve birkaç göze çarpan detaylar hariç bir fark göremedim.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.734 Çözümler 22 28 Nisan 2022 #15 Cübbeli Federal dedi: Hocam el ile ayarlayarak 30-35 FPS üstü almayı hiç beklemiyorum, 3. parti yazılımlarla belki.. Katılıyorum daha iyisi varken neden düşük ayarlarda oynayasın Genişletmek için tıkla... Hocam internetiniz iyiyse geforce now kullanabilirsiniz. Dafydacq dedi: ben oyunu iade ettim grafikleri ultrada bile gta5 kadar yok Genişletmek için tıkla... Ne nasıl bence kesinlikle aydınlatmaları falan daha iyi bir iki çektiğim foto bulursam ekliyim.
Cübbeli Federal dedi: Hocam el ile ayarlayarak 30-35 FPS üstü almayı hiç beklemiyorum, 3. parti yazılımlarla belki.. Katılıyorum daha iyisi varken neden düşük ayarlarda oynayasın Genişletmek için tıkla... Hocam internetiniz iyiyse geforce now kullanabilirsiniz. Dafydacq dedi: ben oyunu iade ettim grafikleri ultrada bile gta5 kadar yok Genişletmek için tıkla... Ne nasıl bence kesinlikle aydınlatmaları falan daha iyi bir iki çektiğim foto bulursam ekliyim.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 28 Nisan 2022 #16 Ssansarsalvo dedi: Ne nasıl bence kesinlikle aydınlatmaları falan daha iyi bir iki çektiğim foto bulursam ekliyim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın göz doktoruna randevu alma zamanı gelmiş sanırım. GTA V'in grafikleri oldukça ilkel kalıyor günümüzde.
Ssansarsalvo dedi: Ne nasıl bence kesinlikle aydınlatmaları falan daha iyi bir iki çektiğim foto bulursam ekliyim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın göz doktoruna randevu alma zamanı gelmiş sanırım. GTA V'in grafikleri oldukça ilkel kalıyor günümüzde.
Cübbeli Federal Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #17 Ssansarsalvo dedi: Hocam internetiniz iyiyse geforce now kullanabilirsiniz. Ne nasıl bence kesinlikle aydınlatmaları falan daha iyi bir iki çektiğim foto bulursam ekliyim. Genişletmek için tıkla... Geforce Now kullanmak eskiden mantıklıydı. Günlük paket kalktıktan sonra artık Geforce Now kullanmak mantıksız.
Ssansarsalvo dedi: Hocam internetiniz iyiyse geforce now kullanabilirsiniz. Ne nasıl bence kesinlikle aydınlatmaları falan daha iyi bir iki çektiğim foto bulursam ekliyim. Genişletmek için tıkla... Geforce Now kullanmak eskiden mantıklıydı. Günlük paket kalktıktan sonra artık Geforce Now kullanmak mantıksız.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.734 Çözümler 22 28 Nisan 2022 #18 Cübbeli Federal dedi: Geforce Now kullanmak eskiden mantıklıydı. Günlük paket kalktıktan sonra artık Geforce Now kullanmak mantıksız. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bazen avrupa sunucularında oynuyorum sırada olmuyor pingte 53 falan sabit oluyor. 100 MBPS net ile ücretsiz versiyon.
Cübbeli Federal dedi: Geforce Now kullanmak eskiden mantıklıydı. Günlük paket kalktıktan sonra artık Geforce Now kullanmak mantıksız. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bazen avrupa sunucularında oynuyorum sırada olmuyor pingte 53 falan sabit oluyor. 100 MBPS net ile ücretsiz versiyon.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.876 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2022 #19 @Ssansarsalvo GeForce NOW ne işe yarıyor?
Cübbeli Federal Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #20 Ssansarsalvo dedi: Hocam ben bazen avrupa sunucularında oynuyorum sırada olmuyor pingte 53 falan sabit oluyor. 100 MBPS net ile ücretsiz versiyon. Genişletmek için tıkla... 30 dk az olmuyor mu hocam? Zaten oyunun başına oturunca zamanın ne ara geçtiğini fark etmiyoruz. berat3636 dedi: @Ssansarsalvo GeForce NOW ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Eğer internet hızınız yeterliyse Gerforce alarak istediğiniz oyunu ultra ayarlarda oynayabiliyorsunuz.
Ssansarsalvo dedi: Hocam ben bazen avrupa sunucularında oynuyorum sırada olmuyor pingte 53 falan sabit oluyor. 100 MBPS net ile ücretsiz versiyon. Genişletmek için tıkla... 30 dk az olmuyor mu hocam? Zaten oyunun başına oturunca zamanın ne ara geçtiğini fark etmiyoruz. berat3636 dedi: @Ssansarsalvo GeForce NOW ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Eğer internet hızınız yeterliyse Gerforce alarak istediğiniz oyunu ultra ayarlarda oynayabiliyorsunuz.