Cyberpunk 2077 nasıl oynanır?

Daha fazla  
İlk kısmı bitirdim. Arasaka soygununu yani. Oyun şu an başladı sayılır. Ama anlamadığım bazı noktalar var. Örnek vermek gerekirse güzel bir silah almak istiyorum ama silahçılarda hep kötü silahlar oluyor, buna biyoçipler de dahil. Ayrıca oyunun bazı mekaniklerini anlamadım, silah ayrıştırma gibi. İlk defa oynuyorum sayılır bu yüzden nasıl ilerlemem gerektiği hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Gelişimimi falan nasıl yapayım?

O dediğin silahlar genelde bölüm veya şehir çatışmalarındaki lootlarda bulursun. Silahçılarda zaten belli bir seviyeden sonra o efsanevi silahları açacaktır. Daha oynun başındasın zaten ilerledilçe bulursun illa.

Cyberpisco görevlerini yap

Son düzenleme:
Oyunda görev ve yan görev yaptıkça saygınlık puanın artıyor saygınlık puanın arttıkça mağazalar daha iyi ürünler satarlar.
Teşekkürler. Sürekli yan görevleri yapıyorum zaten.
Cyberpisco görevlerini yap
Çok zorluyorlar. Gelişmeden yenmek zor.
Yan görevleri yaptıkça köşelerde falan daha iyi ürünler çıkıyor. Gelişime çok önem vermene gerek yok yani.
Hocam gelişmeden kastım yetenek ağacı. Onu nasıl dağıtmalıyım kestiremiyorum.
Mermi bile bulamıyorum yani çoğu zaman. Ayrıca implantlar ve zırhlar gibi şeyler de çok iyi değil. Oynadıkça açılır herhalde.

Vur kaç yap birde ben vücuda puan vermiştim bir yerden sonra fazla kolay bile gelecek

Saygınlık 40 olduktan sonra efsanevi tier ürünler açılacak bu saygınlık muhabbeti önemli çünkü sağda solda bulacağın ürünlerin kalitesini de etkiliyor. Haritada yeşil ünlemli iş bitirici görevleri olur o görevleri veren belirli iş bitiriciler olur o elemanların görevlerini tamamen bitirdiğinde araba kazanırsın saygınlık kasmak için de iyi yöntemler.

Bütün yolları kullanıyorum. Silahlı çatışma bunun yanında hackleme ve gizlilik.
Bana kalırsa hack sıkıcı kasaptan onun yerine Sandevistan takıp hem aksiyonda hem de gizlilik de bayağı bir keyifli olur zamanı yavaşlatmak hep keyifli gelmişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…