Cyberpunk 2077 nasıl?

Johnny Silverhande bence çok iyi karakter, aynen içinde burukluk oluyor ama aşırı kötü denilmez yani garfik ve mekaniği bilemem ama bazı karekterler ve senaryo övülebilir.
Grafikler çok güzel, şehrin atmosferi çok iyi ama yapay zeka ve hatalar var. Karakterler ve seneryoda iyi.

Cyberpunk 2077 ve MB: Bannerlord.

Her iki oyunda yıllarca duyurulduktan sonra çıkışıyla beraberinde optimizasyon ve çeşitli hatalarla beraber gelip oyuncuların hayallerini yıkan yapımlar.

Aynı şekilde Euro Coach Simulator'de duyurulduktan sonra Ghost oldu. Bakalım. Belki yıllar yıllar sonra o da aynı şekilde bir hayal kırıklığı olarak piyasaya sürülür. Fakat SCS'den böyle bir hareket beklemem yine de.

Cyberpunk 2077 ve MB: Bannerlord.

Her iki oyunda yıllarca duyurulduktan sonra çıkışıyla beraberinde optimizasyon ve çeşitli hatalarla beraber gelip oyuncuların hayallerini yıkan yapımlar.

İkisini de aldım optimizasyon sıkıntısı olmasına rağmen kafana takmadığın sürece aylarca bile ikisini oynayabilirim. Ayrıca çok büyük bir hata ikisinde de yaşamdım. Sadece ufak buglar var.

İkisini de aldım optimizasyon sıkıntısı olmasına rağmen kafana takmadığın sürece aylarca bile ikisini oynayabilirim. Ayrıca çok büyük bir hata ikisinde de yaşamdım. Sadece ufak buglar var.

Cyberpunk'ta bulunan Bug'lar ile PUBG ilk çıktığı dönemlerde ki Bug'lar benzetilebilir. Zira araçtan indiğiniz an kendinizi şehrin öbür tarafına doğru uçar şekilde bulabilirsiniz

RPG olunca kafaya bakmıyor verdiğiniz hasar sayısına bakılıyor alışmak lazım ona.

Hocam acaba skill olaylarını bastınız mı?
Ben 150 canla Adam Smasher'ı kestikten sonra mermilerin, mk01'lerin craftlanabildiğini ve kendimize skill basabildiğimizi öğrendim.

Oynamaya çalıştığımda bayağı optimizasyon sorunu yaşadığım bir gerçek. Ama hikaye, karakter gibi unsurları göz önüne alırsak muazzam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…