Cyberpunk 2077 neden bu kadar sıkıcı?

6 kere 0'dan başlanıp bitirilir mi hocam zaten adam daralır

Zevk meselesi. Hikayenin hepsini oynayıp mı sıkıldınız? Baştaki diyaloglar sıkabiliyor onun dışında gayet sürükleyici gibi.

Hocam oyunu oynuyorum tam bir şey yapıyorum karşımdaki başka yere gönderiyor orada birini tanıyoruz o başka yere gönderiyor sürekli farklı karakterler görünce artık kafa kalmadı kim nerede ne yapıyor anlamadım. Sadece vnin hikayesini ve johhny hikayesini biliyorum gerisini anlayamadım. 3-4 gündür oynuyorum ama sıkıldığım için oynuyasım gelmiyor. Daha önce the last of us, spiderman,god of war, detroit , stray,rdr2 vb çok fazla hikayeli oyun oynadım ilk defa bir oyundan bu kadar sıkıldım.

Yan görevleride bitirdim hocam DLC'yi de bitirdim 150 saat içinde

Oyunun açılma sürecindesiniz sanırım. Olaylar başlayınca sürükleyici aslında. Kaçıncı saat

Çok fazla hikayeli oyun oynadım, ancak bu oyun aşırı sıkıcı geldi. Ana hikayeyi hiç beğenemedim. Şehir, grafik güzel gerisi boş geldi bana.

Oyun berbat göreve giderken saldırıyor NPC'ler onlarla mı uğraşacağız görev mi yapacağız bir de boss lu oyunlar sevmiyorum o yüzden GTA goat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…