Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.241 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #21 ysfakbyr06 dedi: Oyun berbat göreve giderken saldırıyor NPC'ler onlarla mı uğraşacağız görev mi yapacağız bir de boss lu oyunlar sevmiyorum o yüzden GTA goat. Genişletmek için tıkla... Bosslar zor değil zaten adam smasher zor bir tek.
ysfakbyr06 dedi: Oyun berbat göreve giderken saldırıyor NPC'ler onlarla mı uğraşacağız görev mi yapacağız bir de boss lu oyunlar sevmiyorum o yüzden GTA goat. Genişletmek için tıkla... Bosslar zor değil zaten adam smasher zor bir tek.
R1eques Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 919 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #22 FidelSilverhand dedi: Fortnite daha iyi. Genişletmek için tıkla... Farklı oyun türleri değil mi sence.
FidelSilverhand dedi: Fortnite daha iyi. Genişletmek için tıkla... Farklı oyun türleri değil mi sence.
FidelSilverhand Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 502 Çözümler 5 Yer Çanakkale Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7840HS , RTX 4060 8GB, 16 GB DDr5 Ram, 1 TB Samsung 980 Evo. Cinsiyet Erkek Meslek 2037 Cumhurbaşkanı Adayı 27 Aralık 2024 #23 ysfakbyr06 dedi: Oyun berbat göreve giderken saldırıyor NPC'ler onlarla mı uğraşacağız görev mi yapacağız bir de boss lu oyunlar sevmiyorum o yüzden GTA goat Genişletmek için tıkla... Npc saldırması skill issue. Boss dediğin de dark souls gibi bosslar değil ki
ysfakbyr06 dedi: Oyun berbat göreve giderken saldırıyor NPC'ler onlarla mı uğraşacağız görev mi yapacağız bir de boss lu oyunlar sevmiyorum o yüzden GTA goat Genişletmek için tıkla... Npc saldırması skill issue. Boss dediğin de dark souls gibi bosslar değil ki
Y ysfakbyr06 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 596 27 Aralık 2024 #24 Lyc dedi: Bosslar zor değil zaten adam smasher zor bir tek. Genişletmek için tıkla... Adam smasher ı diyorum zaten onunla ha bire uğrasılmaz
Lyc dedi: Bosslar zor değil zaten adam smasher zor bir tek. Genişletmek için tıkla... Adam smasher ı diyorum zaten onunla ha bire uğrasılmaz
FidelSilverhand Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 502 Çözümler 5 Yer Çanakkale Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7840HS , RTX 4060 8GB, 16 GB DDr5 Ram, 1 TB Samsung 980 Evo. Cinsiyet Erkek Meslek 2037 Cumhurbaşkanı Adayı 27 Aralık 2024 #25 R1eques dedi: Farklı oyun türleri değil mi sence. Genişletmek için tıkla... Yok hocam fortnite açık dünyası daha detaylı yeni johnny skini geldi daha rdrye 100 basar
R1eques dedi: Farklı oyun türleri değil mi sence. Genişletmek için tıkla... Yok hocam fortnite açık dünyası daha detaylı yeni johnny skini geldi daha rdrye 100 basar
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.241 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #26 ysfakbyr06 dedi: Adam smasher ı diyorum zaten onunla ha bire uğrasılmaz. Genişletmek için tıkla... 1 kere öldürüyorsunuz bitiyor hocam zaten
ysfakbyr06 dedi: Adam smasher ı diyorum zaten onunla ha bire uğrasılmaz. Genişletmek için tıkla... 1 kere öldürüyorsunuz bitiyor hocam zaten
R1eques Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 919 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #27 FidelSilverhand dedi: Yok hocam Fortnite açık dünyası daha detaylı yeni johnny skini geldi daha RDR'ye 100 basar. Genişletmek için tıkla... İyi eğlenceler kankam.
FidelSilverhand dedi: Yok hocam Fortnite açık dünyası daha detaylı yeni johnny skini geldi daha RDR'ye 100 basar. Genişletmek için tıkla... İyi eğlenceler kankam.
Y ysfakbyr06 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 596 27 Aralık 2024 #28 Lyc dedi: 1 kere öldürüyorsunuz bitiyor hocam zaten Genişletmek için tıkla... 1 kere öldürene kadar en az 10 dk sürüyor
Lyc dedi: 1 kere öldürüyorsunuz bitiyor hocam zaten Genişletmek için tıkla... 1 kere öldürene kadar en az 10 dk sürüyor
FidelSilverhand Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 502 Çözümler 5 Yer Çanakkale Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7840HS , RTX 4060 8GB, 16 GB DDr5 Ram, 1 TB Samsung 980 Evo. Cinsiyet Erkek Meslek 2037 Cumhurbaşkanı Adayı 27 Aralık 2024 #29 ysfakbyr06 dedi: Adam smasher ı diyorum zaten onunla ha bire uğrasılmaz Genişletmek için tıkla... hocam adamı zaten 1 kere kesiyonuz ha bire derken?? Tek görev oynamaya yemin mi ettiniz
ysfakbyr06 dedi: Adam smasher ı diyorum zaten onunla ha bire uğrasılmaz Genişletmek için tıkla... hocam adamı zaten 1 kere kesiyonuz ha bire derken?? Tek görev oynamaya yemin mi ettiniz
emrec.19 Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #30 FidelSilverhand dedi: Oyunun açılma sürecindesiniz sanırım. Olaylar başlayınca sürükleyici aslında. Kaçıncı saat Genişletmek için tıkla... 11. saatteyim hocamda daha iyi bir deneyim bekliyordum şahsen.
FidelSilverhand dedi: Oyunun açılma sürecindesiniz sanırım. Olaylar başlayınca sürükleyici aslında. Kaçıncı saat Genişletmek için tıkla... 11. saatteyim hocamda daha iyi bir deneyim bekliyordum şahsen.