Cyberpunk 2077 nedir?

Yapılan trailer videolarından.
Dediğim gibi kişiden kişiye değişir, ben o temayı sevmedim, başkası sevebilir.

Kendime göre yorumluyorum.

Bir oyunun temasını beğenmediğiniz için oyuna balon mu diyorsunuz? Tamamdır bundan sonra sizin balon dediğiniz her oyunun firmasına söyleyelim çıkarmasınlar oyunlarını.

Grafik oyunu desem değil, aksiyon oyunu desem değil, Gerçekçi oyun desem o zaten Rockstar'ın işi.

Balon diyenlerin konu hakkında en ufak fikri olduğunu düşünmüyorum, trailer izleyip geliyorlar. Vaat edileni sunup sunmadığını bilmiyoruz. Balon diyenler eğer oyunu bitirmediyse saçma sapan konuşuyorlar.
Gameplay leak'ini izledin mi? Oyun glitch ve bug dolu. Birisi youtube'dan 24 dakikalık stream yaptı ve oyunu leakledi. Bende buldum ve oyun cidden balon gibi gözüküyor, hala hype'ım var ama aşırı derecede azaldı. Leak'i izlesen anlarsın.

Yapılan trailer videolarından.
Dediğim gibi kişiden kişiye değişir, ben o temayı sevmedim, başkası sevebilir.

Kendime göre yorumluyorum.

Bir oyunu balon yapan etken şudur. Oyun eğer size sunacağım dediklerini sunmuyorsa balondur. Bunu oyunu bitirmeyi bırakın oyun daha çıkmadan nasıl anlamış olabilirsiniz. Oyunlar keyfi şeylerdir herkese hitap etmez. Bu yüzden türleri temalari birbirinden farklıdır. Siz temasını beğenmediğiniz bir oyuna balon diyorsanız oyun bilginiz yoktur. Çünkü zaten her oyunun temasını beğenemezsiniz.

Gameplay leak'ini izleyin oyunun balon olduğunu göreceksiniz. Şuan CDPR her yerden kaldırdı videoyu nerden bulabilirsiniz bilmiyorum ama.

Benim için balon diyorum, kendi fikrimce.

Şu gözlerinizi ve beyninizi okuyup anlamak için kullansanız.
Hocam sizin dediğiniz şey beğenmemektir. Oyunun balon olduğunu beyan etmek bambaşka bir şeydir. Siz bence kelime anlamlarına çalışın biraz insanları eleştirmeden önce. Bir şeyi deneyimlemeden abartılıp abartılmadığını anlayamazsınız.

Bu oyunu belki bi çocuk oynayacak o adamın ! şeyini ! görünce napacaksınız he !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…