StartPy Megapat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #31 Dayanamayıp önşipariş verdim.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.337 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 29 Eylül 2020 #32 StartPy dedi: Dayanamayıp önşipariş verdim. Genişletmek için tıkla... Ben de kararsızdım. Enis'in yeni Cyberpunk videosunu izleyince dayanamadım, alayım dedim. %25 indirimli olarak 187 liraya aldım.
StartPy dedi: Dayanamayıp önşipariş verdim. Genişletmek için tıkla... Ben de kararsızdım. Enis'in yeni Cyberpunk videosunu izleyince dayanamadım, alayım dedim. %25 indirimli olarak 187 liraya aldım.
i5 10300h Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 1.282 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #33 Bende 250TL'ye alayım diyorum ama belki çıkmadan birkaç hafta önce Epic Games ön siparişe indirim yapabilir.
Bende 250TL'ye alayım diyorum ama belki çıkmadan birkaç hafta önce Epic Games ön siparişe indirim yapabilir.
StartPy Megapat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #34 StartPy dedi: Dayanamayıp önşipariş verdim. Genişletmek için tıkla... Kur düzenlemesi olur fiyat artar diye korkuyordum.
StartPy dedi: Dayanamayıp önşipariş verdim. Genişletmek için tıkla... Kur düzenlemesi olur fiyat artar diye korkuyordum.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #35 i5 10300h dedi: Bende 250TL'ye alayım diyorum ama belki çıkmadan birkaç hafta önce Epic Games ön siparişe indirim yapabilir. Genişletmek için tıkla... Bu oyun fiyatı itibariyle zaten oldukça ucuz. Kısa süre içinde indirime girmesi de çok güç. CD Projekt, asla vicdansız bir firma değil ama kazanç sağlaması gerekir.
i5 10300h dedi: Bende 250TL'ye alayım diyorum ama belki çıkmadan birkaç hafta önce Epic Games ön siparişe indirim yapabilir. Genişletmek için tıkla... Bu oyun fiyatı itibariyle zaten oldukça ucuz. Kısa süre içinde indirime girmesi de çok güç. CD Projekt, asla vicdansız bir firma değil ama kazanç sağlaması gerekir.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 29 Eylül 2020 #36 imnotagamer dedi: Ben de kararsızdım. Enis'in yeni Cyberpunk videosunu izleyince dayanamadım, alayım dedim. %25 indirimli olarak 187 liraya aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam, mümkünse nereden aldığınızı söyleyebilir misiniz?
imnotagamer dedi: Ben de kararsızdım. Enis'in yeni Cyberpunk videosunu izleyince dayanamadım, alayım dedim. %25 indirimli olarak 187 liraya aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam, mümkünse nereden aldığınızı söyleyebilir misiniz?
StartPy Megapat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #37 Chloe Price dedi: Hocam, mümkünse nereden aldığınızı söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen Steam üzerinden Tosla kart ile satın aldı.
Chloe Price dedi: Hocam, mümkünse nereden aldığınızı söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen Steam üzerinden Tosla kart ile satın aldı.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 29 Eylül 2020 #38 StartPy dedi: Muhtemelen Steam üzerinden Tosla kart ile satın aldı. Genişletmek için tıkla... Tosla'yı sanal kart üzerinden kullanabiliyor muyuz? İlla kart çıkartmak mı gerekir?
StartPy dedi: Muhtemelen Steam üzerinden Tosla kart ile satın aldı. Genişletmek için tıkla... Tosla'yı sanal kart üzerinden kullanabiliyor muyuz? İlla kart çıkartmak mı gerekir?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.337 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 30 Eylül 2020 #39 Chloe Price dedi: Hocam, mümkünse nereden aldığınızı söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Donanımhaber 2. el sayfasında referanslı üyeler %25 indirimle gift şeklinde yolluyorlar. Çoğu oyunu bu şekilde alıyorum.
Chloe Price dedi: Hocam, mümkünse nereden aldığınızı söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Donanımhaber 2. el sayfasında referanslı üyeler %25 indirimle gift şeklinde yolluyorlar. Çoğu oyunu bu şekilde alıyorum.