watrik Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 470 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #11 madlyn dedi: Pahalanabilir evet ama kış indirimlerinde de güzel indirim olabilir. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan oyunlara indirim çoğu zaman gelmiyor maalesef, gelse bile çok küçük bir miktar geliyor. Örneklerini geçmişte çok gördük.
madlyn dedi: Pahalanabilir evet ama kış indirimlerinde de güzel indirim olabilir. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan oyunlara indirim çoğu zaman gelmiyor maalesef, gelse bile çok küçük bir miktar geliyor. Örneklerini geçmişte çok gördük.
R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 3 Ekim 2020 #12 Alıyım madem yakın zamanda, biraz para biriktirip RAM de alırım.
watrik Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 470 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2020 #13 recepEmirhan dedi: Alıyım madem yakın zamanda, biraz para biriktirip RAM de alırım. Genişletmek için tıkla... düşünmeden al derim dostum, maaş yatsın ben de direkt alacağım. bu ülkede artık alayım mı diye bir şeyi düşünmeyeceksin, alacaksın.
recepEmirhan dedi: Alıyım madem yakın zamanda, biraz para biriktirip RAM de alırım. Genişletmek için tıkla... düşünmeden al derim dostum, maaş yatsın ben de direkt alacağım. bu ülkede artık alayım mı diye bir şeyi düşünmeyeceksin, alacaksın.