Cyberpunk 2077 olay örgüsü ne tarzda?

Popüler kültür kölesi dünyanın en ana akım oyun şirketlerinden biri olan CD Projekt Red'in milyonlarca reklam bütçesi akıttığı Cyberpunk'ı beğenen insana denmeli senin bakış açına göre.
Alakası yok. Ben oyun 8 yıl önce ilk duyrulduğunda, helikopterli trailerinden tutun çalan şarkıya kadar hayran olmuştum. Kendim zaten Cyberpunk evrenine aşık bir vatandaşım. Ben de mi popüler kültür kölesi oluyorum?

Ekleme:
Ortada başka bir beden yok. V'nin bedeninde bulunan V'nin zihni + Johnny'nin zihni var.

Dostum ya sosyal medyada gezmiyorsun ya da beğenen ve beğenmeyenlerin kim olduğunu bilmiyorsun. Reklamların etkisinde kalan biri şu oyunun yüzüne bile bakmayacaktır, vaat edilenden çok uzak bir yapım. Saçma bir bakış açısına sahipsin.

Esasen aradığım kısım buydu.
Oyunu oynarken konuşmaları dinlediğinize ve okuduğunuza emin misiniz? Yoksa skip skip skip mi yaptınız?
Evet. Her şeyi okudum da hikayenin akışı bana biraz bütüne tam uymuyor gibi gelmişti ama hikayenin sanırım yarısında falan olduğum için bağdaştırma yapamadım o yüzden sormak istedim zira aynı şekilde bitiyorsa mantıksız olurdu ama onun yanı sıra seçim aşamaları biraz yavan geldi.
Bir bütün olarak.
Atmosfere biraz haksızlık ediyorsunuz ama diğer yönlerden tabi kişisel görüş.

Ben sırf distopik açık dünya yapımını ve işlenişini meraktan aldım. Her şeyi de popüler kültüre bağlamamak lazım.

Aynı şeyi yazacaktım ama üşendim dostum. Hislerime tercüman oldun resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…