Ben en son oynadığımda sadece 1 tane Bug ile karşılaşmıştım. O da, görsel bir Bug. Optimizasyon çok sıkıntı olmadı benim için. Ama biraz düzeltilmiş gibi.
Sistemin nedir? Bu oyunu 2 farklı işlemci ve ekran kartıyla oynadığım için az çok ne olacağını söyleyebilirim. Dropları RAM, işlemci yetersizliğinden yaşıyor olabilirsin o da oyun tarafından pek düzelecek bir durumda değil.
@Selo45 işlemcin 4 çekirdek ise kurtarır ancak 2 ise maalesef. RAM miktarı düşük çözünürlükte bir miktar kurtarabilir kendisini, ekran kartı da artık ne kadar FPS çıkarıyorsa. Oyunun yüklemesiz açık dünya olması, çok fazla detay ve yoğunluk eski sistemleri öttürüyor maalesef.
Optimizasyon sorunu hiç yoktu Cyberpunk'ın. Sadece AMD sistemlerde bir hata vardı başta, onu da çıktığı hafta düzelttiler zaten. Bug olarak çoğu bug düzeldi ama hâlâ yer yer hatalarla karşılaşılabiliyor.
Sistemin nedir? Bu oyunu 2 farklı işlemci ve ekran kartıyla oynadığım için az çok ne olacağını söyleyebilirim. Dropları RAM, işlemci yetersizliğinden yaşıyor olabilirsin o da oyun tarafından pek düzelecek bir durumda değil.
Merhaba hocam, şu an Cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum. Ama oynamayacağım bir oyunda almak istemiyorum. Sonuçta o kadar para bayacağım. Sistemim şu şekilde: