berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 30 Ağustos 2019 #11 FalconPolat dedi: O oyunda konvoy yapınca ne oluyor bir türlü anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yüzlerce tır kuyruk oluyor, herkes aynı rotayı takip ediyor, adminler arabalarla falan dolaşıyor, yönlendiriyor, yolları kapatıyorlar vs. Random.Person dedi: Almanların konvoyu vardı ortalarından girip 4 tıra kaza yaptırıp kaçmıştım sizce günahım nedir? Konvoy yaklaşık 24 araçtı. Genişletmek için tıkla... Aman bana çarpmayın da kime çarparsanız çarpın. İçimden sövüyorum sonra
FalconPolat dedi: O oyunda konvoy yapınca ne oluyor bir türlü anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yüzlerce tır kuyruk oluyor, herkes aynı rotayı takip ediyor, adminler arabalarla falan dolaşıyor, yönlendiriyor, yolları kapatıyorlar vs. Random.Person dedi: Almanların konvoyu vardı ortalarından girip 4 tıra kaza yaptırıp kaçmıştım sizce günahım nedir? Konvoy yaklaşık 24 araçtı. Genişletmek için tıkla... Aman bana çarpmayın da kime çarparsanız çarpın. İçimden sövüyorum sonra
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 30 Ağustos 2019 #12 Dünya tarihinin en büyük sürprizbozanı olacak Sürprizbozan: Neden? Hikaye bakımından, oynanışı biliyoruz zaten videosu var.
Dünya tarihinin en büyük sürprizbozanı olacak Sürprizbozan: Neden? Hikaye bakımından, oynanışı biliyoruz zaten videosu var.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Ağustos 2019 #13 An itibariyle 10 dakikadan az zaman kaldı;
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.668 Makaleler 21 Çözümler 97 30 Ağustos 2019 #14 Ya yayın çöp ya da oyun ağır downgrade yemiş, gerçi üstteki uyarıyı dikkate aldım ama bayağı kötü görüntü grafikler.
Ya yayın çöp ya da oyun ağır downgrade yemiş, gerçi üstteki uyarıyı dikkate aldım ama bayağı kötü görüntü grafikler.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2019 #15 FalconPolat dedi: Ya yayın çöp ya da oyun ağır downgrade yemiş, gerçi üstteki uyarıyı dikkate aldım ama bayağı kötü görüntü grafikler. Genişletmek için tıkla... İnsanları dikkate alıp oyunu 750 Ti ile sunuyorlar galiba
FalconPolat dedi: Ya yayın çöp ya da oyun ağır downgrade yemiş, gerçi üstteki uyarıyı dikkate aldım ama bayağı kötü görüntü grafikler. Genişletmek için tıkla... İnsanları dikkate alıp oyunu 750 Ti ile sunuyorlar galiba
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Ağustos 2019 #16 Sıkıştırma yüzünden görüntü çamurlaşabilir, saf oynanış göstermediler geçen seneki daha iyiydi.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.668 Makaleler 21 Çözümler 97 30 Ağustos 2019 #17 Minimum 1080 Ti'lar falan yalan oldu o zaman Son düzenleme: 30 Ağustos 2019
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 30 Ağustos 2019 #18 Çok merak ediyorum ama çok fazla izleyip heyecanımı düşürmek istemiyorum.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Ağustos 2019 #19 Onur Altuğ Sever dedi: Çok merak ediyorum ama çok fazla izleyip heyecanımı düşürmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... İzlemene gerek yok. Spoiler olmasın diye fazla düzenlenmiş bir şey yayınladılar. Maalesef oyuna olan ilgim azaldı bunu gördükten sonra.
Onur Altuğ Sever dedi: Çok merak ediyorum ama çok fazla izleyip heyecanımı düşürmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... İzlemene gerek yok. Spoiler olmasın diye fazla düzenlenmiş bir şey yayınladılar. Maalesef oyuna olan ilgim azaldı bunu gördükten sonra.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.668 Makaleler 21 Çözümler 97 30 Ağustos 2019 #20 Onur Altuğ Sever dedi: Çok merak ediyorum ama çok fazla izleyip heyecanımı düşürmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Abartmayın bu kadar izleyin gitsin. Çok fazla abartılıyor bu oyun, bu Hype'ın sonu hiç iyi değil.
Onur Altuğ Sever dedi: Çok merak ediyorum ama çok fazla izleyip heyecanımı düşürmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Abartmayın bu kadar izleyin gitsin. Çok fazla abartılıyor bu oyun, bu Hype'ın sonu hiç iyi değil.