Cyberpunk 2077 oynanış canlı yayını

Abartmayın bu kadar izleyin gitsin. Çok fazla abartılıyor bu oyun, bu Hype'ın sonu hiç iyi değil.
Hype olmasıyla alakalı değil, 10 senelik bile olsa oynamadığım ama ileride oynayacağım oyunları izlemeyi sevmiyorum. Sonra oynarken heyecanım kaçıyor, "burası şöyle olacak" filan demeye başlıyorum.

Sisteme verdik dünyanın parasını kesinleşmedi biliyorumda ortalıkta cyberpunk 2077 minimum sistemde 1080 ekran kartı falan diyorlar şakamı ulan bu ?

Ne için minimum 1080? Eğer 1080p için bunu soruyorsan Ejdertekmesi atmak istiyorum kafana.
bende bunları yazanlara o tekmeyi atmak istiyorum kaç sitede minimum sistem gereksinimlerine adamlar 1080 ekran kartı koyuyor adam şaşırıyor minimum buysa yüksekde ne isterler diye.
Resmi açıklama gelmedi cyberpunkdan bakalım.

@Yolun Yolcusu Oyunun çıkmasına daha aylar var optimize ve cilalama sürecindeki oyun için neden sistem gereksinimi yayınlasınlar? Tik için yapılan boş haberlere inanlardan nefret ediyorum aklında bir şüphe kırıntısı dahi olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…