Setro Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 RAM Kingston Fury Beast CL40 5600 MHz DDR5 32 GB (2X16 GB) Ekran kartı Galax 1-Click OC 2X RTX 4070 Super Anakart MSI PRO H610M-E İşlemci Intel Core i5-13400F Selamlar. Windows 10 Pro kullanıyorum. Kullandığım donanımları belirttim. Gözlemlediğim kadarıyla bu sadece Cyberpunk 2077'de oluyor. Oyunu oynarken ara sıra Alt+Tab fonksiyonu çalışıyor. Malwarebytes ile tarama yaptım fakat hiçbir şey bulamadı.
Selamlar. Windows 10 Pro kullanıyorum. Kullandığım donanımları belirttim. Gözlemlediğim kadarıyla bu sadece Cyberpunk 2077'de oluyor. Oyunu oynarken ara sıra Alt+Tab fonksiyonu çalışıyor. Malwarebytes ile tarama yaptım fakat hiçbir şey bulamadı.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Temmuz 2024 #2 Bu tarz oyunlarda bazen pencere bazlı sorunlar olabiliyor, oyunu Fullscreen mi oynuyorsunuz? Dosya kontrolü yaptınız mı indirdiğiniz platformdan? Artı 0 Eksi
Bu tarz oyunlarda bazen pencere bazlı sorunlar olabiliyor, oyunu Fullscreen mi oynuyorsunuz? Dosya kontrolü yaptınız mı indirdiğiniz platformdan?
KS KS Setro Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 Kaanolovski dedi: Bu tarz oyunlarda bazen pencere bazlı sorunlar olabiliyor, oyunu Fullscreen mi oynuyorsunuz? Dosya kontrolü yaptınız mı indirdiğiniz platformdan? Genişletmek için tıkla... Evet hocam Fullscreen oynuyorum. Epic üzerinden indirdim. Dosya kontrolü yapmadım. Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Bu tarz oyunlarda bazen pencere bazlı sorunlar olabiliyor, oyunu Fullscreen mi oynuyorsunuz? Dosya kontrolü yaptınız mı indirdiğiniz platformdan? Genişletmek için tıkla... Evet hocam Fullscreen oynuyorum. Epic üzerinden indirdim. Dosya kontrolü yapmadım.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Temmuz 2024 #4 Dosya kontrolü yapın, Borderless Fullscreen ve varsa diğer çözünürlük ayarlarında da deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Setro Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #5 Kaanolovski dedi: Dosya kontrolü yapın, Borderless Fullscreen ve varsa diğer çözünürlük ayarlarında da deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, deniyeceğim. Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Dosya kontrolü yapın, Borderless Fullscreen ve varsa diğer çözünürlük ayarlarında da deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, deniyeceğim.