tersgitmişşeyler Centipat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Eylül 2024 #1 PC öneriniz var mı arkadaşlar çok lazım yani bu devirde ucuz PC bulamıyorum, oyun için lazım, Cyberpunk 2077 açsın yeter.
PC öneriniz var mı arkadaşlar çok lazım yani bu devirde ucuz PC bulamıyorum, oyun için lazım, Cyberpunk 2077 açsın yeter.
Oray_bey Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Sistem Özellikleri Tost makinası + bim klavyesi Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #2 tersgitmişşeyler dedi: PC öneriniz var mı arkadaşlar çok lazım yani bu devirde ucuz PC bulamıyorum, oyun için lazım, Cyberpunk 2077 açsın yeter. Genişletmek için tıkla... bütçeniz nedir?
tersgitmişşeyler dedi: PC öneriniz var mı arkadaşlar çok lazım yani bu devirde ucuz PC bulamıyorum, oyun için lazım, Cyberpunk 2077 açsın yeter. Genişletmek için tıkla... bütçeniz nedir?
Merax Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 539 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 tersgitmişşeyler dedi: PC öneriniz var mı arkadaşlar çok lazım yani bu devirde ucuz PC bulamıyorum, oyun için lazım, Cyberpunk 2077 açsın yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem önerisi araştırmam gerekli ama bu yoldan ilerlerseniz bulabilirsiniz bunlar Cyberpunk 2077'nin sistem gereksinimleri YouTube'dan bakabilirsiniz kartlara.
tersgitmişşeyler dedi: PC öneriniz var mı arkadaşlar çok lazım yani bu devirde ucuz PC bulamıyorum, oyun için lazım, Cyberpunk 2077 açsın yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem önerisi araştırmam gerekli ama bu yoldan ilerlerseniz bulabilirsiniz bunlar Cyberpunk 2077'nin sistem gereksinimleri YouTube'dan bakabilirsiniz kartlara.
limon232 Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.013 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #4 ekran kartını 2. elden alırsanız rahat toplayabilirsiniz