Cyberpunk 2077 oyundan atma

Riddikuluss01

Megapat
Yer
Seyhan
Daha fazla  
The rescue görevinin başında, arabaya bindiğim anda oyundan atıyor. Bir türlü düzelmedi de. Birkaç yerde de attı, GeForce Now ile girdiğim zaman sorun olmadı. Benim PC'de mi sorun var acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de çok ilginç bir şekilde oyundan çıkarken Cyberpunk 2077 nalları dikti diye hata veriyor :) anladığım kadarıyla oyunun Launcher'ı veriyor bu hatayı ayrıca oyunu kapatıp geri açtığım zaman Türkçe alt yazı seçeneği gidiyor ve grafik ayarlarından bazıları değişiyor şimdilik benim bulduğum buglar bunlar.

Bende de çok ilginç bir şekilde oyundan çıkarken Cyberpunk 2077 nalları dikti diye hata veriyor :) anladığım kadarıyla oyunun Launcher'ı veriyor bu hatayı ayrıca oyunu kapatıp geri açtığım zaman Türkçe alt yazı seçeneği gidiyor ve grafik ayarlarından bazıları değişiyor şimdilik benim bulduğum buglar bunlar.

Dil hatası bende de var. Her açtığım da İngilizce olarak başlıyor. Ama neden GeForce NOW ile açtığımda oyunda çökme hatası almıyorum.

Kesin çözümü söylüyorum: Driver Booster isimli programı indirin. Taratın ve güncelleyin, sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Hepsi bu ;)
Hayır, kesinlikle çok yanlış bir şey. Driver Booster veya kendi kendine donanımları güncelleyen programlar, sorun çıkartmaktan başka hiçbir şey yapmaz bütün eski Driver'leri indirir, yüksekse bile düşürür, kafayı sıyırtırsın bunla güncelleme yaparsan.

Kesin çözümü söylüyorum: Driver Booster isimli programı indirin. Taratın ve güncelleyin, sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Hepsi bu ;)
Kendiniz karar verin...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı