The rescue görevinin başında, arabaya bindiğim anda oyundan atıyor. Bir türlü düzelmedi de. Birkaç yerde de attı, GeForce Now ile girdiğim zaman sorun olmadı. Benim PC'de mi sorun var acaba?
Bende de çok ilginç bir şekilde oyundan çıkarken Cyberpunk 2077 nalları dikti diye hata veriyor anladığım kadarıyla oyunun Launcher'ı veriyor bu hatayı ayrıca oyunu kapatıp geri açtığım zaman Türkçe alt yazı seçeneği gidiyor ve grafik ayarlarından bazıları değişiyor şimdilik benim bulduğum buglar bunlar.
Bende de çok ilginç bir şekilde oyundan çıkarken Cyberpunk 2077 nalları dikti diye hata veriyor anladığım kadarıyla oyunun Launcher'ı veriyor bu hatayı ayrıca oyunu kapatıp geri açtığım zaman Türkçe alt yazı seçeneği gidiyor ve grafik ayarlarından bazıları değişiyor şimdilik benim bulduğum buglar bunlar.
Hayır, kesinlikle çok yanlış bir şey. Driver Booster veya kendi kendine donanımları güncelleyen programlar, sorun çıkartmaktan başka hiçbir şey yapmaz bütün eski Driver'leri indirir, yüksekse bile düşürür, kafayı sıyırtırsın bunla güncelleme yaparsan.
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Biliyorsunuz forumda hepimiz illa bir defa Driver Booster yada IObit Malware Fighter yazılımlarının tavsiye edildiğini görmüşsünüzdür ve Driver Pack Solution Programını (DPS istek üzerine listeye eklendi) Ve araştırma yapanlarımız da bu yazılımların...
Evet dostlar. IObit yazılımları ile bu insanların alıp veremediği nedir? Neden bu kadar olumsuz yorum alıyor? Neden kimse sevmiyor? Yaşadığınız kötü tecrübeler var mı?