Cyberpunk 2077 Pasaklı Fred'in Zula'sı Görevi

Makaleler
6
Yer
İstanbul
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar bu görevi yapmaya çalışıyorum fakat buradaki videoda oynayan kişi çöp kutusuna çıkıp sonrasında büfenin üstüne tırmanıyor fakat ben ne yaptıysam bir türlü büfenin üstüne çıkamadım zıplayarak, karakter boşa zıplıyor tutunmuyor. Böyle bir durum yaşayan oldu mu, yoksa bugda mı görev anlamadım.

Zannetmem yetişebildiğin her yere tırmanabiliyorsun zaten açık dünyadasın, bug olduysa görevle bir alakası yoktur. Arabayı oraya dayayıp üzerine zıplayıp tırmansan olmuyor mu? Ben öyle yapmıştım veya bacaklar için çift zıplama implantı alınca denersin.

Zannetmem yetişebildiğin her yere tırmanabiliyorsun zaten açık dünyadasın, bug olduysa görevle bir alakası yoktur. Arabayı oraya dayayıp üzerine zıplayıp tırmansan olmuyor mu? Ben öyle yapmıştım veya bacaklar için çift zıplama implantı alınca denersin.
Videodaki gibi denedim çöp kutusunun üstüne çıkıp ordan atlamayı fakat tutunmuyor karakter. Dediğin gibi çift zıplama alıdıktan sonra yapacağım.

Videodaki gibi denedim çöp kutusunun üstüne çıkıp ordan atlamayı fakat tutunmuyor karakter. Dediğin gibi çift zıplama alıdıktan sonra yapacağım.

Çöp kutuları biraz yere yakın genel bir bug olmuş olabilir. Bazen bende de tırmanması gereken yerlere tırmanmadığı oluyor. Çift zıplama olmadığı zamanlarda arabayı dayayıp üzerinden zıplıyordum.

Çöp kutuları biraz yere yakın genel bir bug olmuş olabilir. Bazen bende de tırmanması gereken yerlere tırmanmadığı oluyor. Çift zıplama olmadığı zamanlarda arabayı dayayıp üzerinden zıplıyordum.
Bir de bir şey soracağım. Şu resmini eklediğim yan görev tipi şeyler sürekli çıkıyor mu yoksa bunların bir sınırı var mı bitiyor mu yani?

Dosya Ekleri

• resim_2021-08-22_221221.png
    resim_2021-08-22_221221.png
    105,9 KB · Görüntüleme: 44
@Metin Eren Türkmen onlardan milyon tane var. Ben hepsini bitirdim, zor da olsa en sonunda bitiyorlar. Bunlardaki bazı mesajlar komik oluyor, ben Türk bile bulmuştum;

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı