Cyberpunk 2077: Phantom Liberty alınır mı?

Salvador17

Decapat
Daha fazla  
PC de Cyberpunk'ın DLC'siz paketine sahibim. Sizce PlayStation'da DLC'li sürümünü DLC'si için 600 TL gibi bir fiyattan alınır mı? Ayrıca PC için 4070 Ti Super'deki FPS keyfini PS da yaşayabilir miyim dostlar ne dersiniz?

Phantom Liberty güzel bir DLC hocam oynanış süresini 20 saat arttırıyor. Alabilirseniz alın.
Ayrıca PC için 4070 Ti Super'deki FPS keyfini PS da yaşayabilir miyim dostlar ne dersiniz?
Bu soru içinse kesinlikle hayır.

CD PROJEKT DLC yapma işinde harikadır, tavsiye ederim. Ben de yakın zamanda bitirdim.

FPS konusunda yorum yapamam ama DLC için kimi gördüysem çok öneriyor.
Phantom Liberty güzel bir DLC hocam oynanış süresini 20 saat arttırıyor. Alabilirseniz alın.

Bu soru içinse kesinlikle hayır.
CD PROJEKT DLC yapma işinde harikadır, tavsiye ederim. Ben de yakın zamanda bitirdim.
Zamanında bende düz paketi 200-250 tl gibi fiyata almıştım ama pc de oynama fırsatım pek olmadı. Alıştırma bölümlerinden sonrasında salmıştım. Konsolda oyun oynamak daha keyifli olduğunu düşüyorum. Pc de varken ps a almak gereksiz bir masraf mı olur ona karar veremedim bir türlü

@Salvador17, size kalmış. O konu hakkında yorum yapmayayım.

Gereksiz masraf olacaksa PC'de aldığınız performansı PS'da alamayıp oyunu aldığınıza pişman olacaksınız. Bence 30 FPS oynamamak çok daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…