Cyberpunk 2077 Phantom Liberty almaya değer mi?

ElmirKerimov

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar çok fazla uzatmayacağım o yüzdende direkt konuya giriyorum. Orginal oyunu çok beğendim ve 150 saat oynayıp iki kez bitirdim ancak artık oyunda yapacak hiçbir şey bulamıyorum bu yüzdende DLC almak istedim ancak fiyatı 15 dolar bu da bana bir tık pahalı geldi bende bu yüzden sormak istedim. Sizce bu fiyata almaya değer mi yoksa onun yerine herhangi başka oyun almamı mı tavsiye edersiniz?

DLC çok iyi, yan görevleri bile çoğu oyunun ana görev dediği görevlerden kat kat daha iyi. Hikayesi bence ana oyunun hikayesinden daha güzel. Para sıkıntısı yoksa almaya değer bir DLC olduğunu düşünüyorum.

Valla hocam bende hem dlc hem oyun var. Zar zor 20 saat anca oynayabildim ana oyunu Ama dlcsi güzel. Fakat ona 15 dolar vermek yerine başka indirimli oyunlara yönelebilirsiniz.

Valla hocam bende hem dlc hem oyun var. Zar zor 20 saat anca oynayabildim ana oyunu Ama dlcsi güzel. Fakat ona 15 dolar vermek yerine başka indirimli oyunlara yönelebilirsiniz
hocam para sıkıntısı konusunda çoğu zaman yılda bir kere oyun ala biliyorum ancak şu anda boşluktayım ve oynayacak hiç bir şey bulamıyorum ve güzel oyunların çoğu 30 40 dolar civarında olduğu için aklıma bir tek phantom liberty geldi ama eğer 15 20 dolar civarında bildiğiniz güzel bir oyun varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…