Cyberpunk 2077 Phantom Liberty bundle alınır mı?

Duncan Idaho

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Daha önce BioShock ınfinite oynamış ve bayağı sevmiştim. Diğer BioShock oyunlarını da ortam beni aşırı gerdiği için alsam da çok oynayamadım. Cyberpunk 2077 & Phantom liberty bundle olarak Epic Games'de indirimde görünüyor. BioShock Infinit Seven biri için bu oyunu önerir misiniz?

Merhaba,
Daha önce BioShock ınfinite oynamış ve bayağı sevmiştim. Diğer BioShock oyunlarını da ortam beni aşırı gerdiği için alsam da çok oynayamadım. Cyberpunk 2077 & Phantom liberty bundle olarak Epic Games'de indirimde görünüyor. BioShock Infinit Seven biri için bu oyunu önerir misiniz?
Çok ucuz, oynamayacak olsanız bile alınır.

Alınır, taş gibi oyun. DLC hakkında yorum yapamam henüz oynamadım ancak ana oyun mükemmel, DLC’nin de altta kalır yanı yoktur diye düşünüyorum.

Merhaba,

BioShock ile bir alakası yok hocam ama oyun gerçekten çok iyi DLC'de fiyatını hak ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı