Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar düz hikayeyi severek oynadım. Sizce DLC parasını hak ediyor mu? Oynayanlar yazabilir mi? Hikeyesi nasıl DLC'nin?
Arkadaşlar düz hikayeyi severek oynadım. Sizce DLC parasını hak ediyor mu? Oynayanlar yazabilir mi? Hikeyesi nasıl DLC'nin?
Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #2 Normal hikayeye göre şaheser olduğunu söylemişti bir arkadaşım. Ben de aldım ama daha deneyimleme fırsatım olmadı.
Normal hikayeye göre şaheser olduğunu söylemişti bir arkadaşım. Ben de aldım ama daha deneyimleme fırsatım olmadı.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 4 Ocak 2024 #3 Alınır, ben zevk alarak bitirdim 2-3 defa farklı buildler ile.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.568 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #4 Alınır ama Cyberpunk'u yeni bitirdiysen sıkıcı gelebilir.
Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #5 ChaosBoost dedi: Alınır ama Cyberpunk'u yeni bitirdiysen sıkıcı gelebilir. Genişletmek için tıkla... Uzun zaman oldu bitireli DLSS modu cıkmış onu denemek icin indirdim indirmişken sorayım dedim.
ChaosBoost dedi: Alınır ama Cyberpunk'u yeni bitirdiysen sıkıcı gelebilir. Genişletmek için tıkla... Uzun zaman oldu bitireli DLSS modu cıkmış onu denemek icin indirdim indirmişken sorayım dedim.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.568 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #6 O zaman alınır hocam.
Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #7 ChaosBoost dedi: O zaman alınır hocam. Genişletmek için tıkla... Bitti 8 saatte keyif aldım tatmin etti uzun süre sonra ama sonu daha iyi olabilirdi bence.
ChaosBoost dedi: O zaman alınır hocam. Genişletmek için tıkla... Bitti 8 saatte keyif aldım tatmin etti uzun süre sonra ama sonu daha iyi olabilirdi bence.