Sagurata Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 697 Çözümler 3 6 Aralık 2020 #21 Jolder dedi: Bu kadar yakınken erteleyemezler.4 gün kala ertelenirse adamlar dibe vurur. Genişletmek için tıkla... Daha erteleme olması imkansız zaten. Oyun Xbox'da indirilmeye başladı.
Jolder dedi: Bu kadar yakınken erteleyemezler.4 gün kala ertelenirse adamlar dibe vurur. Genişletmek için tıkla... Daha erteleme olması imkansız zaten. Oyun Xbox'da indirilmeye başladı.
furkanharrower Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 679 Çözümler 2 6 Aralık 2020 #22 Preload nedir?
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.018 Çözümler 5 6 Aralık 2020 #23 furkanharrower dedi: Preload nedir? Genişletmek için tıkla... Ön indirme. Oyun 2-3 gün evvel indirmeye açılıyor ancak inse bile oynayamıyorsun. 10 Aralıkta çıkış yaptığında direkt başlatıyorsun oyunu.
furkanharrower dedi: Preload nedir? Genişletmek için tıkla... Ön indirme. Oyun 2-3 gün evvel indirmeye açılıyor ancak inse bile oynayamıyorsun. 10 Aralıkta çıkış yaptığında direkt başlatıyorsun oyunu.
dzdenoglu Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #24 Sagurata dedi: Merhaba arkadaşlar. Oyunu Steam'den satın aldım. Oyunu 10 Aralıktan önce indirilebilir olacak mı? Eğer olacaksa tarihi ve saatini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ellie Williams dedi: 10 Aralık kesinleşti, ülkelere göre erişime açılacağı zamanlar bile yayınlandı. Eki Görüntüle 765082 7 Aralık 14:00 günü de Türkiye'de erken indirme yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bu akşam saat 7'de steam üzerinden indirilebilecekmiş.
Sagurata dedi: Merhaba arkadaşlar. Oyunu Steam'den satın aldım. Oyunu 10 Aralıktan önce indirilebilir olacak mı? Eğer olacaksa tarihi ve saatini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ellie Williams dedi: 10 Aralık kesinleşti, ülkelere göre erişime açılacağı zamanlar bile yayınlandı. Eki Görüntüle 765082 7 Aralık 14:00 günü de Türkiye'de erken indirme yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bu akşam saat 7'de steam üzerinden indirilebilecekmiş.
Sagurata Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 697 Çözümler 3 7 Aralık 2020 #25 dzdenoglu dedi: Bu akşam saat 7'de steam üzerinden indirilebilecekmiş. Genişletmek için tıkla... Evet indirime açıldı. İndiriyorum
dzdenoglu dedi: Bu akşam saat 7'de steam üzerinden indirilebilecekmiş. Genişletmek için tıkla... Evet indirime açıldı. İndiriyorum