embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #1 Birkaç gün önce Cyberpunk 2077 aldım önceki sürümlere göre buglar falan bayağı düzeltilmiş. İndirimde gördüm ve aldım keyifle oynuyorum acaba indirdiğim müzikleri oyunun radyosuna ekleyebiliyor muyuz?
Birkaç gün önce Cyberpunk 2077 aldım önceki sürümlere göre buglar falan bayağı düzeltilmiş. İndirimde gördüm ve aldım keyifle oynuyorum acaba indirdiğim müzikleri oyunun radyosuna ekleyebiliyor muyuz?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #2 Modlayarak yapabiliyorsunuz ama kendiniz modlamalısınız. Artı 0 Eksi
Beyefendi_Haydo Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1.079 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #3 Mod kurarak ekleniyor bildiğim kadarıyla. Artı 0 Eksi
KS KS embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #4 Aeronight dedi: Modlayarak yapabiliyorsunuz ama kendiniz modlamalısınız. Genişletmek için tıkla... tam olarak nasıl oluyor yani video falan var mıydı acaba ? Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Modlayarak yapabiliyorsunuz ama kendiniz modlamalısınız. Genişletmek için tıkla... tam olarak nasıl oluyor yani video falan var mıydı acaba ?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #5 embraceit dedi: tam olarak nasıl oluyor yani video falan var mıydı acaba ? Genişletmek için tıkla... Video yok ama İngilizce bir rehber var mod yapımcısı tarafından. RadioExt This framework mod allows for the easy addition of new radio stations www.nexusmods.com Artı 0 Eksi
embraceit dedi: tam olarak nasıl oluyor yani video falan var mıydı acaba ? Genişletmek için tıkla... Video yok ama İngilizce bir rehber var mod yapımcısı tarafından. RadioExt This framework mod allows for the easy addition of new radio stations www.nexusmods.com
KS KS embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #6 Aeronight dedi: Video yok ama İngilizce bir rehber var mod yapımcısı tarafından. RadioExt This framework mod allows for the easy addition of new radio stations www.nexusmods.com Genişletmek için tıkla... Bende araştırırken aynısını buldum yapmayı deneyeceğim teşekkürler. Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Video yok ama İngilizce bir rehber var mod yapımcısı tarafından. RadioExt This framework mod allows for the easy addition of new radio stations www.nexusmods.com Genişletmek için tıkla... Bende araştırırken aynısını buldum yapmayı deneyeceğim teşekkürler.