Cyberpunk 2077 RX 570 Benchmark Testi

Bu da örnek olarak bulunsun;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Korsan sürümde DRM olmuyor mu?
Denuvo Online olarakta çalışabiliyor korsan olarak indirdiysen Korumadan sıyrılmışsın denektir zaten.
Bende satın aldım 3 ay evvel 2070S ile oynayacağım umarım yanılırım fakat görünen köy kılavuz istemez hiçbir patch ile 20 fps attığını görmedim giriş seviyesi ekran kartları ile ultrada oynayamayan herkes çöp diyor optimizasyona fakat 2080S testine bakınız anlarsınız.

Yorumları da okusaydın keşke, korsan sürümlerin hiçbirinde DRM koruması kaldırılmaz. Sadece bypass edilir, arkaplanda DRM koruması çalışmaya devam eder. Bu nedenle aralarında hiçbir fark yoktur.
This benchmark is useless because in CPY version Denuvo witl VMProtect still working in the background. CPY version just bypasses it..

Yorumları da okusaydın keşke, korsan sürümlerin hiçbirinde DRM koruması kaldırılmaz. Sadece bypass edilir, arkaplanda DRM koruması çalışmaya devam eder. Bu nedenle aralarında hiçbir fark yoktur.
Gece saat 3’te bekliyorum hocam CDPR eline yüzüne bulaştırdı 3 gündür forumu okuyorum artık bıraktım bu konuları gece göreceğiz hepimiz kimse boşa umutlanmasın yani (inşallah yanılırım).

Çıkmayan oyunun fanboyluğunu yapan arkadaşlar bu oyunun optimizasyon özürlü olduğunu niye hala kabul edemiyor? 3060Ti gibi bir kart 1080p ultrada sadece 60 FPS oynatıyor. Yetersiz demiyorum, yeterli bir değer fakat çok daha fazlası olması gerekir.

Peki sen nasıl bu kadar emin olabiliyorsun oyun çıkmadan optimizasyonun kötü olduğuna.

Değerler ortada değil mi?

Bu değerler oyunun tam sürümüne ait değil, D1P almamış ve DRM korumasına sahip. Oyun çıkınca DRM olmayacak ve D1P güncellemesini alacak. O zaman belli olur her şey.

Bu değerler oyunun tam sürümü değil, D1P almamış ve DRM korumasına sahip. Oyun çıkınca DRM olmayacak ve D1P güncellemesini alacak. O zaman belli olur her şey.
VRAM değerinden korkuyorum. VRAM yemeyecek diyorlardı. Low ayarda bile 5 GB yiyor. Dediğin olursa umarım düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…