Cyberpunk 2077: Samurai Edition duyurulabilir

10 yıllık konsollarda oynanmıyor işte
@Mamaqiyus bunu bildirebilirlerdi, çıkış yapacagi zaman oyunun kötü durumda olduğunu soyleyebilirlerdi. CDPR konsollarda bozuk ürün sattı resmen. 2060 ve 2600 ile orta ayarlarda oynayamamistim.
Bende 3060 Ti'la oynarken bile sorun yaşıyorum arada. Zaten oyun geliştiricileri daha fazla zaman istemişlerdi ama olan oldu. Bir bakıma da iyi oldu böyle. Başka firmalar yapmaz artık böyle hatalar.

Son düzenleme:
@Mamaqiyus nasıl yapmaz? Kardeş sen 6 aydır internet kullanmadın mı? PES 2022, BF 2042, GTA Trilogy oyunlarına bir bak istersen. Hepsi serilerindeki en leş oyun. DL2 de böyle çıkarsa şaşırmam.
Gta Trilogy ertlense ne olur ? Oyun zaten balon.

Dl 2 halen geliştiriliyor. Ayrıca sırf bir firma böyle bir hata yaptı diye bütün oyun dünyasının buna göre değişmesini beklemek biraz hayalperestlik. Bende böyle söylemedim zaten. Elbet bu olanlardan ders çıkaran firmalar vardır.

10 yıllık konsollarda oynanmıyor işte

Hâlâ kendini haklı çıkarmaya çalışman o kadar komik ki Puanı 86 ama değil mi? Ben mi dedim 10 yıllık konsola çıkarın diye, madem bu cihazlar kaldırmayacak neden çıkarttılar? Neden oyun çıkmadan önce CDPR görevlisi çıkıp "Oyun PS4'te iyi çalışıyor." diye yalan söyledi? Ayrıca senin o "10 yıllık konsol." dediğin cihazlarda RDR 2 gibi bir canavar çalışıyor. RDR 2 bile o cihazlarda çalışabiliyorken onun yanında Cyberpunk 2077 oyun mu Bu kadar komik olmayın.

Oyun zaten balon.

O bile Cyberpunk 2077 kadar balon değil.

Son düzenleme:
Sen bayağı içerlemişsin anlaşılan. PC de gayet güzel oynanabiliyor oyun. Konsollarda oynanamaması oyunu kötü yapmaz.

@Mamaqiyus dalga geçiyorsun herhalde. Tarafsız düşün, fanboy olma. Oyunu bozuk çıkardılar, ve bozuk olduğunu söylemediler. Bu düpedüz dolandırıcılık. Ayrıca PC'ye çıktığında da vaat ettikleri birçok şey yoktu. Optimizasyon leşti. Fanboy modundan çıkıp tarafsız bir şekilde bak. AC olsa gözün kapalı eleştirirdin büyük ihtimalle.

Ben oyun çok iyi mükemmel demedim zaten. Vadettikleri hiçbir şey yok oyunda. Gameplay trailerlarında olan hiçbir şeyde yok. Ama oyun halen o kadar kötü değil ki.

Hocam ben zaten bitirmedim bile oyunu. Yeni nesil güncellleme mi ne gelecekmiş onu bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen bayağı içerlemişsin anlaşılan. PC de gayet güzel oynanabiliyor oyun. Konsollarda oynanamaması oyunu kötü yapmaz.
Yapar hocam yapar. PS4 dediğin konsol hala çatır çatır oyun oynatıyor, oyun çıkıyor. Ki sen çıkıp da ''Konsollarda da çok iyi çalışacak'' diye açıklama yapıp oyun bozuk çıkarsa kusura bakma da kötü yapar. Mesela PS3'e çıksa bu oyun ama çalışmasa adam akıllı o zaman dersin ki eski konsol, çalışmaması normal ama PS4'ten bahsediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…