Cyberpunk 2077 save dosyam sınır yüzünden gitti

İşletim sistemi
Windows 10

raijinnososen

Decapat
RAM
8
Ekran kartı
RTX 4060
Anakart
H610m v2 ddr4
İşlemci
ddr4 kingston 8 gb
Biliyorum Cyberpunk'ta seviye sınırını 99'a falan çekebiliyoruz, ama save dosyası sınırı 20. Ben Cyberpunk'ı abimle farklı savelerle oynuyoruz. Onun kayıt dosyası, benim otomatik save yüzünden silindi. Herhangi bir şekilde abimin save dosyasını geri getirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum Cyberpunk'ta seviye sınırını 99'a falan çekebiliyoruz, ama save dosyası sınırı 20. Ben Cyberpunk'ı abimle farklı savelerle oynuyoruz. Onun kayıt dosyası, benim otomatik save yüzünden silindi. Herhangi bir şekilde abimin save dosyasını geri getirebilir miyim?

Bilgisayarınızı bir data kurtarma yazılımıyla taratırsanız çıkabilir. Ama şu andan itibaren bilgisayarda başka bir işlem yapmayın ve bir data kurtarma yazılımı kurun. Eğer save dosyası silindikten sonra oyun oynamaya devam ettiyseniz ve Cyberpunk yeniden kayıt ettiyse, eski silinen dosyanın olduğu alana tekrar yazdıysa geçmiş olsun bu durumda bulamazsınız ama o dosyanın olduğu alana herhangi bir data yazılmadıysa (silindiğinden beri) o zaman kesinlikle bulabilmeniz lazım.

Data kurtarma programını da Cyberpunk'ın kurulu olduğu disk sürücü harfinden farklı bir disk alanına indirin ve kurun. (Mesela CP C: Diskine kuruluysa, kurtarma programını D diskine indirin ve D diskine kurun).

Programı kurduktan sonra da Cyberpunk save dosyası hangi klasör altında kaydediliyorsa o klasörü silinen dosyalar için taratın.

Save dosyasını birebir adıyla bulamayabilir ama save dosyası hangi uzantıyla kaydediliyorsa o uzantıya sahip bulduğu tüm dosyaları tek tek denemeniz gerekebilir.

Bu taramayı yaptıktan sonra bulunan save dosyalarını eğer isimleri tanıdık gelmiyorsa bir USB diske falan atın ve deneyin. Ama isimleri zarar görmediyse ve silinen dosyanın en son tarihli kopyasını bulduysanız aradığınız dosya o olacaktır.

Program olarak ücretsiz olduğu için önce bir Recuva'yı deneyin bakalım bulabilecek mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı