Cyberpunk 2077 sibersayko görevi

asgg

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sibersayko görevleri altıncı görevde kaldı. Yedinci görevi bir türlü alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor teknik bir sorun mu yoksa oyun içi bir şey mi yapmam gerekiyor?

Oyun içinde diğer görevleride yapman ana görevden ilerlemen gerekiyor. Bu sayede yeni görevler açılacak.

Sibersayko görevleri altıncı görevde kaldı. Yedinci görevi bir türlü alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor teknik bir sorun mu yoksa oyun içi bir şey mi yapmam gerekiyor?
Haritayı açıp sol üstten işler kısmını seç haritada kurukafa simgeleri sibersayko görevleridir oradan yapabilirsin

Oyun içinde diğer görevleride yapman ana görevden ilerlemen gerekiyor. Bu sayede yeni görevler açılacak.
Ana görevleri oyun ilk çıkış yaptığında bitirmiştim bu yılda tüm yan görevleri yaptım sibersaykonun kalan görevleri hariç bir türlü açılmıyor yeni kısımlar.

Haritayı açıp sol üstten işler kısmını seç haritada kurukafa simgeleri sibersayko görevleridir oradan yapabilirsin
Çok teşekkür ederim görevlerin günlük kısmından gelmesini bekledim sürekli gelmeyince sıkıntı var sanmıştım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…