7 sonu var bir tanesi gizli son. Son bölümde çatı katında Silverhand'in sorularına cevap vermezseniz açılıyor. Oyunun her sonunda v aslında ölüyor. Bazı sonlarında gösteriyor bazılarında ise 6 aylık bir ömrü kaldığını açıklıyor ama sonrasını göstermiyor. Kısaca her sonda ölüyor diyebilir. Z
ben 7 son var diye duymuştum 2 tanesi bilinmiyormuş ama
Cyberpunk 2077 has five main endings and they differ significantly. The game also has two hidden endings. Unlocking them is not obvious. Also, getting the "good" secret ending is a very big challenge.
Tamam zaten onlarla beraber 6 yapıyor bir tane de gizli son var 7. oyunu doğru düzgün oynamamışsın bari kafa bulandırma. O kadar oynadım videolarını izledim 7 sonun haricinde bir son yok oyunda yanlış bilgi verme millete. Detroit oynuyor sanki ya.
Tamam zaten onlarla beraber 6 yapıyor bir tane de gizli son var 7. oyunu doğru düzgün oynamamışsın bari kafa bulandırma. O kadar oynadım videolarını izledim 7 sonun haricinde bir son yok oyunda yanlış bilgi verme millete. Detroit oynuyor sanki ya.
Hocam tartışmayalım isterseniz 6 son var biride gizli son arkadaşın dediği gibi. İstersen yabancı sitelerdeki tüm makalelere bakabilirsin hepsinde 7 son olduğu yazıyor.
Ne kadar bilgisiz insan varsa yorum yapıyor ya. Tamam ufak yaşlı kardeşim 10 sonu var. Hatta 10 değil 20 sonu var. Hayır arttırıyorum 2077 tane sonu var.
"Bir delille kırk alimi yendim kırk delille bir cahili yenemedim" en sevdiğim sözdür.
İlk 3 sonu zaten kendim deneyimledim. İlk 3 son şu arasakanın kardeşine güvendiğimiz kötü sonlar diğer sonlar ise biri rogueyle biri panamla olan sonlar biride star end tüm yan görevleri yapıpı night city efsanesi olduğunuz son.
Ne kadar bilgisiz insan varsa yorum yapıyor ya. Tamam ufak yaşlı kardeşim 10 sonu var. Hatta 10 değil 20 sonu var. Hayır arttırıyorum 2077 tane sonu var.
"Bir delille kırk alimi yendim kırk delille bir cahili yenemedim" en sevdiğim sözdür.
Hocam tartışmayalım isterseniz 6 son var biride gizli son arkadaşın dediği gibi. İstersen yabancı sitelerdeki tüm makalelere bakabilirsin hepsinde 7 son olduğu yazıyor.