arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 11 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar arkadaşım yarın Steam üzerinden Cyberpunk 2077 alacak. Sizce Steam aile paylaşımı yaparsa bende oynayabilir miyim?
Arkadaşlar arkadaşım yarın Steam üzerinden Cyberpunk 2077 alacak. Sizce Steam aile paylaşımı yaparsa bende oynayabilir miyim?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 11 Aralık 2020 #11 Emirhan cicek dedi: Aile paylaşımı üzerinden oyunu indirin, indirdikten sonra oyunun dosya konumundan istediğiniz zaman açıp oynayabilirsiniz arkadaşınızın oyunda olup olmaması önemli değil. Genişletmek için tıkla... Bu yöntemi uygulamayı düşünüyorum. Patch gelince steamden girip güncelleyeceğim. Artı 0 Eksi
Emirhan cicek dedi: Aile paylaşımı üzerinden oyunu indirin, indirdikten sonra oyunun dosya konumundan istediğiniz zaman açıp oynayabilirsiniz arkadaşınızın oyunda olup olmaması önemli değil. Genişletmek için tıkla... Bu yöntemi uygulamayı düşünüyorum. Patch gelince steamden girip güncelleyeceğim.
ECicek Kilopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 210 Çözümler 2 11 Aralık 2020 #12 Juan.S dedi: Bu yöntemi uygulamayı düşünüyorum. Patch gelince Steam'den girip güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Evet, ben de o şekilde yapacağım sanırım ama Online gelirse büyük ihtimalle satın almadan oynayamayız diye düşünüyorum Online sürümünü. Artı 0 Eksi
Juan.S dedi: Bu yöntemi uygulamayı düşünüyorum. Patch gelince Steam'den girip güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Evet, ben de o şekilde yapacağım sanırım ama Online gelirse büyük ihtimalle satın almadan oynayamayız diye düşünüyorum Online sürümünü.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 11 Aralık 2020 #13 Emirhan cicek dedi: Evet, ben de o şekilde yapacağım sanırım ama Online gelirse büyük ihtimalle satın almadan oynayamayız diye düşünüyorum Online sürümünü. Genişletmek için tıkla... Online gelirse iki kişi de aynı anda oynayamıyor diye biliyorum. Onun dışında oynanabilir sanırım. Artı 0 Eksi
Emirhan cicek dedi: Evet, ben de o şekilde yapacağım sanırım ama Online gelirse büyük ihtimalle satın almadan oynayamayız diye düşünüyorum Online sürümünü. Genişletmek için tıkla... Online gelirse iki kişi de aynı anda oynayamıyor diye biliyorum. Onun dışında oynanabilir sanırım.
ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 11 Aralık 2020 #14 arcaozen dedi: Arkadaşlar arkadaşım yarın Steam üzerinden Cyberpunk 2077 alacak. Sizce Steam aile paylaşımı yaparsa bende oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
arcaozen dedi: Arkadaşlar arkadaşım yarın Steam üzerinden Cyberpunk 2077 alacak. Sizce Steam aile paylaşımı yaparsa bende oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet.
elrohir41 Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #15 ekremgardiyanoglu dedi: Çok teşekkürler benim için de faydalı bir cevap oldu. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Artı 0 Eksi
ekremgardiyanoglu dedi: Çok teşekkürler benim için de faydalı bir cevap oldu. Genişletmek için tıkla... Rica ederim