Cyberpunk 2077 Steam rezilliği

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu gece Cyberpunk 2077'nin güncellemelerini yüklemeye kalktım ama ben 57.3 GB indirmeme rağmen beni yeniden sanki 53 GB indirmişim gibi yeni dosyaları indirtiyor. Eyvallah kilit kaldırıyor desek, e bu sürekli yerlere düşen indirme hızı ne? İndirme hızını geçtim, neden bana indirdiğim dosyaları yeniden indirtiyor? Ön siparişin ne anlamı var o zaman?

Ekran görüntüsü 2020-12-09 133214.png

Bu arada, sistemim yeni olmasına rağmen oyunun yüklenmesinde bir garip hal aldı. Yavaşladı desem değil, donuyor desem değil ama nedense iyi performans göstermiyor.
SİSTEM:
GTX 1660 Gaming X
Ryzen 5 2600
16 GB RAM
240 GB SSD
NOT: Oyunu indirirken yavaş değildi. Ama bu kilit açma mevzusunda yavaşladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bu gece Cyberpunk 2077'nin güncellemelerini yüklemeye kalktım ama ben 57.3 GB indirmeme rağmen beni yeniden sanki 53 GB indirmişim gibi yeni dosyaları indirtiyor. Eyvallah kilit kaldırıyor desek, e bu sürekli yerlere düşen indirme hızı ne? İndirme hızını geçtim, neden bana indirdiğim dosyaları yeniden indirtiyor? Ön siparişin ne anlamı var o zaman?

Eki Görüntüle 772939
Bu arada, sistemim yeni olmasına rağmen oyunun yüklenmesinde bir garip hal aldı. Yavaşladı desem değil, donuyor desem değil ama nedense iyi performans göstermiyor.
SİSTEM:
GTX 1660 Gaming X
Ryzen 5 2600
16 GB RAM
240 GB SSD
NOT: Oyunu indirirken yavaş değildi. Ama bu kilit açma mevzusunda yavaşladı.
Hocam konu ile alakasız ama aynı sisteme sahibiz performans nasıldı? İndirip kurduysanız.

Artı -2 Eksi

Eki Görüntüle 772939
Sistem:
GTX 1660 Gaming X.
Ryzen 5 2600.
16 GB RAM.
240 GB SSD.
Not: Oyunu indirirken yavaş değildi. Ama bu kilit açma mevzusunda yavaşladı.

Arkadaşım oyun çıkmadan ön indirme yaptın ya oradaki dosyalar şifreliydi. Aynısı bende de oldu ve bitti. Şifreli dosyaları çözüyor. Depolama birimi performansına göre değişir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00