TheNightFuRy Kilopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 417 Çözümler 2 10 Aralık 2019 #31 Ben RTX 2060'ımla oynayabilecek miyim yani?
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 10 Aralık 2019 #32 Aşağı yukarı RDR2 ile aynı olur beyler. Konu başlığındaki her ne kadar önerilen olsa da onu yazan arkadaş teknolojiyi uzayda falan yaşıyor sanırım.
Aşağı yukarı RDR2 ile aynı olur beyler. Konu başlığındaki her ne kadar önerilen olsa da onu yazan arkadaş teknolojiyi uzayda falan yaşıyor sanırım.
tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 10 Aralık 2019 #33 PhemiusTR dedi: Aşağı yukarı RDR2 ile aynı olur beyler. Konu başlığındaki her ne kadar önerilen olsa da onu yazan arkadaş teknolojiyi uzayda falan yaşıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Bu çıkan tahmi Keanu Reeves'in oyunda olduğu yeni açıklandığında tahmin edilmişti. Konunun tarihine bakıp yorum yapın.
PhemiusTR dedi: Aşağı yukarı RDR2 ile aynı olur beyler. Konu başlığındaki her ne kadar önerilen olsa da onu yazan arkadaş teknolojiyi uzayda falan yaşıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Bu çıkan tahmi Keanu Reeves'in oyunda olduğu yeni açıklandığında tahmin edilmişti. Konunun tarihine bakıp yorum yapın.
Ali Hakan Centipat Katılım 4 Ekim 2019 Mesajlar 66 10 Aralık 2019 #34 Bence bu oyun çok abartılıyor o kadar da istemez. Ben BF5 ile aynı olacağını düşünüyorum.
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 11 Aralık 2019 #35 tacohub dedi: Bu çıkan tahmi Keanu Reeves'in oyunda olduğu yeni açıklandığında tahmin edilmişti. Konunun tarihine bakıp yorum yapın. Genişletmek için tıkla... Kardeşim kim tarafından ne zaman yapılmış olursa olsun o gereksinimler şu zamanda itopik kalıyor anlatabiliyor muyum?
tacohub dedi: Bu çıkan tahmi Keanu Reeves'in oyunda olduğu yeni açıklandığında tahmin edilmişti. Konunun tarihine bakıp yorum yapın. Genişletmek için tıkla... Kardeşim kim tarafından ne zaman yapılmış olursa olsun o gereksinimler şu zamanda itopik kalıyor anlatabiliyor muyum?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.797 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 11 Aralık 2019 #36 tacohub dedi: İşlemci: 8. nesil Intel i7 8700K / 3.7 GHz RAM: 16 GB Ekran kartı: GTX 1080 Ti Ekran kartı belleği: 4 GB VRAM İşletim sistemi: Windows 10 64-bit Boş alan gereksinimi : 100 GB üstü Önerilen sistem gereksinimleri. Tahmini sistem gereksinimleri bunlar. Ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bu gereksinim sistemi 4K için geçerli olabilir, 1080P için aşırı bir gereksinim olur. 1080P için GTX 970 ve RX 570 Üstü kartlar rahat oynatır diye düşünüyorum, Lakin işlemci konusunda hiçbir fikrim yok.
tacohub dedi: İşlemci: 8. nesil Intel i7 8700K / 3.7 GHz RAM: 16 GB Ekran kartı: GTX 1080 Ti Ekran kartı belleği: 4 GB VRAM İşletim sistemi: Windows 10 64-bit Boş alan gereksinimi : 100 GB üstü Önerilen sistem gereksinimleri. Tahmini sistem gereksinimleri bunlar. Ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bu gereksinim sistemi 4K için geçerli olabilir, 1080P için aşırı bir gereksinim olur. 1080P için GTX 970 ve RX 570 Üstü kartlar rahat oynatır diye düşünüyorum, Lakin işlemci konusunda hiçbir fikrim yok.