Cyberpunk 2077 tekrar zamlandı!

@624694 Yani, aynı firma sonuçta. Çok çok yüksek ihtimalle zamlanır. O yüzden riske atmaya gerek yok.

Adamlar yeni gelecek olan DLC'nin fiyatını orijinal oyun fiyatından düşük yapacaklarını söylemişlerdi. Görünüşe göre DLC fiyatını düşürmek yerine oyuna zam yapıyorlar. Üzücü!

Adamlar yeni gelecek olan DLC'nin fiyatını orijinal oyun fiyatından düşük yapacaklarını söylemişlerdi. Görünüşe göre DLC fiyatını düşürmek yerine oyuna zam yapıyorlar. Üzücü!

Tahminimce gelecek olan DLC eski oyun fiyatına yani 499 TL'ye gelecektir.

HAY ALLAHIM.zamanında zam yemeden önceki son indirimde 125TL iken sepetime atıp nasıl olsa CD PROJECT RED oyuncu dostu bu zor zam yer deyip silmiştim.Hay ben o aklımı diyorum yani.Bir de sonra oyun sürekli %50 indirime giriyor yakında %75 girer muhtemelen oradan 125'e kaparım dedim.Şimdi de bu oldu.Üstüne bir de adamlar 40 dolardan sattıkları için adamlara kızmak birnevi onlara da haksızlık! Düştüğümüz hallere bak cidden.Umarım malum şahıslar bunların cezasını çekmeden bir yere kaybolmazlar.

Ya ben çıldıracam ya, ya ben kafayı yiyecem ya. İstek listeme 2022 Ekim’de koymuştum o zamanlar 250TL’idi ya. 500TL olduğu yetmezmiş gibi 800Tl yaptılar ya. Ben bunun sorumlusuna hakkımı helal etmiyorum, hayır etmiyorum. İndirimde 400TL’ye oyun kovala şimdi. Bu nedir ya, düştüğümüz hale bak. “Zamlanacak oyun” stresi de çıktı. Ben yakında deliririm de. 800TL’ye nasıl alalım ya. Ekonomiye bak süper! Yola devam edin arkadaşlar siz. Hayır ya firmaya da kızamiyorum ki.

Epic'ten al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…