M MEgeL Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #1 Cyberpunk 2077 İletim görevini yaptım ve tenya görevi vardı bir türlü bu görevi yapamadım. Görev günlüğüne bakıyorum Johnny'le konuş diyor fakat nerede bu adam? NOT: Haritaya bakınca da gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
Cyberpunk 2077 İletim görevini yaptım ve tenya görevi vardı bir türlü bu görevi yapamadım. Görev günlüğüne bakıyorum Johnny'le konuş diyor fakat nerede bu adam? NOT: Haritaya bakınca da gözükmüyor.
Çözüm GFYT 22 Aralık 2020 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buglu bir bölüm, buyurun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buglu bir bölüm, buyurun.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.068 Makaleler 1 Çözümler 566 22 Aralık 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buglu bir bölüm, buyurun. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buglu bir bölüm, buyurun.
KS KS M MEgeL Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #3 Teşekkür ederim yardımların için iyi günler... Artı 0 Eksi