Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Mart 2022 #1 Arasaka soygunu görevini tekrardan oynamak istiyorum. Prologue bitiresim yok açıkçası. Save dosyası ve nasıl kurulacağını atar mısınız?
Arasaka soygunu görevini tekrardan oynamak istiyorum. Prologue bitiresim yok açıkçası. Save dosyası ve nasıl kurulacağını atar mısınız?
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 10 Mart 2022 #2 yaagzrmkc dedi: Arasaka soygunu görevini tekrardan oynamak istiyorum. Prologue bitiresim yok açıkçası. Save dosyası ve nasıl kurulacağını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ben de zamanında aramıştım bulamadım. Oynamaktan başka çareniz yok gibi. Artı 0 Eksi
yaagzrmkc dedi: Arasaka soygunu görevini tekrardan oynamak istiyorum. Prologue bitiresim yok açıkçası. Save dosyası ve nasıl kurulacağını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ben de zamanında aramıştım bulamadım. Oynamaktan başka çareniz yok gibi.