Cyberpunk 2077 - The Heist Görevi

Makaleler
25
Yer
Fransa
Merhaba,

Bu görevin, oyunun son sürümündeki hali ile E3 tanıtım videosundaki hali arasında çok fark var.
Dex artık kafamıza direkt sıkıyor, odada T-Bug yok ve "Wake the fuck up, samurai! We have a city to burn." kısmı sanırım artık yok.
Seçtiklerimden dolayı olduğunu sanmıyorum. Galiba tamamen değiştirdiler. Sizde de öyle mi oldu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba,

Bu görevin, oyunun son sürümündeki hali ile E3 tanıtım videosundaki hali arasında çok fark var.
Dex artık kafamıza direkt sıkıyor, odada T-Bug yok ve "Wake the fuck up, samurai! We have a City to burn." Kısmı sanırım artık yok.
Seçtiklerimden dolayı olduğunu sanmıyorum. Galiba tamamen değiştirdiler. Sizde de öyle mi oldu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya hayır o kısmın olması lazım. Oyunu ben almadım ama sırf o bölüm için alırdım.

Bulanık olan yerlerde sürprizbozanlar var. Oynamadıysanız tıklamayınız. Johnny Silverhand ile evimizde karşılaştım ilk olarak ve beni direkt dövmeye başladı. Belki de kalkmamızı söylediği yer başka yerde olabilir ama yine de Dex kafama direkt sıktı ve odada T-Bug yoktu.

Ayrıca bende arabada Delamain'e vurmadı da.

Bulanık olan yerlerde sürprizbozanlar var. Oynamadıysanız tıklamayınız. Johnny silverhand ile evimizde karşılaştım ilk olarak ve beni direkt dövmeye başladı. belki de kalkmamızı söylediği yer başka yerde olabilir ama yine de dex kafama direkt sıktı ve odada t-bug yoktu.

Bende de aynısı oldu. :) Oyunu değiştirmişler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı