Tanıtım videolarını izleye izleye oyunu bitirmiş gibi olmuşken sanırım iyi olmuş. En azından ikonik kısmı olan kalkmamızı söylediği yer, bir yerlerde olabilirdi.
Sanırım Mantis Blades varsayılan olarak olmadığı için de böyle mantıklı olmuş.
Bulanık olan yerler spoilerlı. Bende Delemain'e yumruk attı, ama dediğiniz gibi direkt kafaya sıkıyor. T-Bug olayını değiştirmişler zaten. Keşke “Wake the **** up Samurai!” deseydi Bazı yerleri değiştirmişler. Sırf fragman daha şık gözüksün diye fragmana özel yapmış olabilirler.
@56153, peki oyunun neresindesiniz? Ortalarında falan mı? Oyunun giriş kısımları, gösterdikleri fragmanlardan mı oluşuyor genel olarak? Ortalarına veya sonlarına doğru bilmediğimiz şeyler var mı? Yani sürpriz şeyler çok mu?
Teşekkürler.
Automatic Love görevindeyim ve fragmanlardaki yerlerin olduğu yere geldim şu an. Ortaya yakınım ve buradan sonrası fragmanlarda yok. Sadece birkaç sahne olabilir. Tek değiştiğini fark ettiğim yer The Heist görevi oldu. @Salih METİN
Automatic Love görevindeyim ve fragmanlardaki yerlerin olduğu yere geldim şu an. Ortaya yakınım ve buradan sonrası fragmanlarda yok. Sadece birkaç sahne olabilir. Tek değiştiğini fark ettiğim yer The Heist görevi oldu. @Salih METİN