Sait Turan Megapat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 122 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #1 RAM 16 Ekran kartı RTX 3080 Anakart ASUS Prime X570-P İşlemci Ryzen 5 5600X Oyun dünden beridir açılmıyor. Red Launcher açılıyor oyna diyorum ve topu dikti! Hatası alıyorum. Bir türlü sorunu çözmedim, denediğim çözümler şunlar; Dosya bütünlüğünü doğrulamak, Windows'un güncellemelerini yapmak, Oyunu silip tekrar kurmak, Windows Defender'ı devre dışı bırakmak, Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2022
Oyun dünden beridir açılmıyor. Red Launcher açılıyor oyna diyorum ve topu dikti! Hatası alıyorum. Bir türlü sorunu çözmedim, denediğim çözümler şunlar; Dosya bütünlüğünü doğrulamak, Windows'un güncellemelerini yapmak, Oyunu silip tekrar kurmak, Windows Defender'ı devre dışı bırakmak,
Çözüm Sait Turan 6 Ekim 2022 Sorunu çözdüm, mod kaynaklıymış. Oyun dosyaları içinde ki bütün modları (Remod dahil) silmek gerekiyor. Ardından oyun sorunsuz bir şekilde açılıyor.
Sorunu çözdüm, mod kaynaklıymış. Oyun dosyaları içinde ki bütün modları (Remod dahil) silmek gerekiyor. Ardından oyun sorunsuz bir şekilde açılıyor.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 5 Ekim 2022 #2 GeForce Experience ve GPU sürücüsünün versiyonu nedir? Artı 0 Eksi
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 5 Ekim 2022 #3 SS atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 5 Ekim 2022 #4 Çözüldü: Cyberpunk 2077 "Topu Dikti" hatası Bu konuya bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Sait Turan Megapat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 122 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #5 Sorunu çözdüm, mod kaynaklıymış. Oyun dosyaları içinde ki bütün modları (Remod dahil) silmek gerekiyor. Ardından oyun sorunsuz bir şekilde açılıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunu çözdüm, mod kaynaklıymış. Oyun dosyaları içinde ki bütün modları (Remod dahil) silmek gerekiyor. Ardından oyun sorunsuz bir şekilde açılıyor.
mesco1905 Megapat Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Ticaret (al sat) 15 Nisan 2023 #6 Sait Turan dedi: Sorunu çözdüm, mod kaynaklıymış. Oyun dosyaları içinde ki bütün modları (remod dahil) silmek gerekiyor. Ardından oyun sorunsuz bir şekilde açılıyor. Genişletmek için tıkla... Reis sildim ama gene aynı hata ya lütfen biri yardımcı olsun. Artı 0 Eksi
Sait Turan dedi: Sorunu çözdüm, mod kaynaklıymış. Oyun dosyaları içinde ki bütün modları (remod dahil) silmek gerekiyor. Ardından oyun sorunsuz bir şekilde açılıyor. Genişletmek için tıkla... Reis sildim ama gene aynı hata ya lütfen biri yardımcı olsun.
KS KS Sait Turan Megapat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 122 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #7 mesco1905 dedi: Reis sildim ama gene aynı hata ya lütfen biri yardımcı olsun. Genişletmek için tıkla... Oyunu Steamden kaldır ardından oyunun klasörüne gidip kalan bütün dosyaları sil. Oyunu tekrar indirdiğinde düzelmiş olması gerekiyor. Artı 0 Eksi
mesco1905 dedi: Reis sildim ama gene aynı hata ya lütfen biri yardımcı olsun. Genişletmek için tıkla... Oyunu Steamden kaldır ardından oyunun klasörüne gidip kalan bütün dosyaları sil. Oyunu tekrar indirdiğinde düzelmiş olması gerekiyor.