Türkçene hayran kaldım bu kadar güzel cümle olamaz bu bir.
Kendisini başka konuda kolay kolay hile kullanmadığını oyununun zevkini kaçırdığını ve sadece 1,2 oyunda kullandığını okudum.
Bence 7 saatte kendi yapamadığınız şeyi başkası da yapamaz düşüncesine girmeyin. Sizin Cyberpunk aldığınız bile muamma.
Edit denen bir şey var ya hani. Cümleyi editlemeden paylaşmışım. Anlaşılan buraya sadece sataşmak için gelmişsin. Ayrıca Cyberpunk almayan biri bile oyunun 7 saatte bitmeyeceğini akıl edebilir.
Türkçene hayran kaldım bu kadar güzel cümle olamaz bu bir.
Kendisini başka konuda kolay kolay hile kullanmadığını oyununun zevkini kaçırdığını ve sadece 1,2 oyunda kullandığını okudum.
Bence 7 saatte kendi yapamadığınız şeyi başkası da yapamaz düşüncesine girmeyin. Sizin Cyberpunk aldığınız bile muamma.
Edit denen bir şey var ya hani. Cümleyi editlemeden paylaşmışım. Anlaşılan buraya sadece sataşmak için gelmişsin. Ayrıca Cyberpunk almayan biri bile oyunun 7 saatte bitmeyeceğini akıl edebilir. Ama sanırsam sende bu eksik.
Edit? Edit sadece nokta ve büyük harf koyar. Sizde eksik olan şeyi bana eksik demeniz de ayrı bir komik.
Bu arada sizden beklemezdim. @Onur Altuğ Sever 56 dakika oynamışsınız sadece.
Hile imiş, kusura bakmayın.
Edit? Edit sadece nokta ve büyük harf koyar. Sizde eksik olan şeyi bana eksik demeniz de ayrı bir komik.
Bu arada sizden beklemezdim. @Onur Altuğ Sever 56 dakika oynamışsınız sadece.
Hile imiş, kusura bakmayın.
Düzenle tuşunu gördün mü Bayağı "toxic" bir insansınız galiba. Steamden arkadaşım demiştiniz ne oldu? Demek ki bir şeyi savunmadan önce iyice bir bakmak lazımmış değil mi?
Full list of all 57 Cyberpunk 2077 achievements worth 1,455 gamerscore. It takes around 60-80 hours to unlock all of the achievements in the base game.
Steam Achievement Manager diğer adıyla SAM.Picker size Steam Başarımlarını birkaç tık ile kazandıran küçük bir araç. Steam Achievement Manager resmi bir uygulama değildir ve yasaklanmanıza sebep olabilir, sorumluluk tamamen size ait. Ben kendi hesabımda uzun süredir kullanıyorum ve bir sıkıntı...
www.technopat.net
-
Bu arada "başarım" yazınca sanırım kendimden bahsediyorum sananlar olmuş hatta cevap yazanların hemen hemen hepsi öyle algılamış.