Steam kış indirimlerinde. Yarın Türkiye saatiyle 21.00'de.
Hesap satan siteleri mi diyorsunuz?Hocam CP77'nin o kadar düşeceğini pek sanmıyorum bazı siteler görüyorum ama güvenilir mi emin değilim.
Hesap satan siteleri mi diyorsunuz?
Hiç tavsiye etmem. Birden fazla kişiyle paylaşıyorsunuz ve çevrimdışı oynamak zorundasınız. Ayrıca hesabın çalınmayacağının veya hesap sahibinin hesabı geri almayacağının garantisi yok. İndirimler dışında ucuz alamazsınız. Ayrıca Steam hesap satışı illegal.
Zaten 25 lira vererek 3 tane oyuna sahip oluyor, legal veya illegal konusunda birşey diyemem, gerek attığım satıcıdan gerek yabancı sitelerden bu şekilde aldığım toplam 23 oyun var. Bunların en eski tarihte alınanı 3 sene öncesi ve her hesap elimde. Zaten çoktan oynayıp bitirdiğim oyunlar. Dediğin gibi patlama hesabın gitme olasılığı varmıdır, illaki vardır. Fakat 20 lira içinde bunun peşine düşmem ve bu riskide alırım. Tavsiye ettiğim birşeymidir tabiki değil , ama arkadaş bu konuda tavsiye istemiş bende kendi tecrübemden dolayı burdan alabilirsin dedim.Hiç tavsiye etmem. Birden fazla kişiyle paylaşıyorsunuz ve çevrimdışı oynamak zorundasınız. Ayrıca hesabın çalınmayacağının veya hesap sahibinin hesabı geri almayacağının garantisi yok. İndirimler dışında ucuz alamazsınız. Ayrıca Steam hesap satışı illegal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.