Ultimate Edition PS Store'da 687 liraya düşmüş. Sizce alınır mı? Değer mi? DLC ve ana oyunu mu kapsıyor bu sürüm?
Dlcýi kapsiyor, ve sahsen bence alinir. Arkadas hikayesini begenmemis ama bana gore harikaydi. Oyunu ilk oynadigim zamanlar nefret etmistim aslinda oyundan cunku bir ton bug var, oyunun dunyasi ve atmosferi insani boguyor, hikayeden hiçbir şey anlamıyorum falan... Sonra Netflix'te Edgerunners diye animesi cikti cok fazla onerilince izledim. 30 dakikalik 10 bölümü falan vardi ve aşırı begendim. Onun gazi ile oyuna yeniden başladım. Tam basladigimda sansima 2.0 guncellemesi ile neredeyse tum buglar temizlenmisti. Oyunun tadi agzimda kaldi. Yeni oyunu gelecek falan diyorlar project Orion kod adi ile calismaya baslamislar sabirsizlikla bekliyorum sahsen. Isterseniz once animesine goz atin. Anime sararsa oyunu alin kenarda dursun daha sonra animeyi bitirince oynarsiniz harika oluyor.
bu fiyat bandından çok yukarı çıkamayacağım o yüzden mantıklı gibi hocamHocam bana göre Cyberpunk hikayesi çok sıkıcı. Sadece etrafta gezinip ateş etmek istersen al ama benim fikrim bu sen seversin belki bilemem. Evet Phantom library DLC'sini kapsıyor.
Teşekkürler hocamAlınır tabii ki muhteşem bir hikaye ve oyun. Kaçırmayın derim.
Animesi gercekten harikaydi. Oyunun gectigi yer olan Night City'nin nasil bir yer oldugunu, oranin atmosferini falan harika bir sekilde anlatmis. Kisaca ben oyunun asil temasini ve mantigini falan animesi olmasa anlayamazdim ve bu oyundan hep nefret ederdim. Animeyi kesinlikle izleyin. Ek olarak animede Rebecca, Lucy ve Maine gibi karakterlerin Night City hakkinda dediklerine kulak verin derim. Finalde onlarin ne kadar hakli olduklarini anlayacaksiniz.Çoğu kişi öneriyor animesini ve bu fiyata şu an alınabilecek en mantıklı oyun gibi. Bir daha bu fiyata bulamam muhtemelen teşekkürler hocam.
Animesi gercekten harikaydi. Oyunun gectigi yer olan night City'nin nasıl bir yer oldugunu, oranin atmosferini falan harika bir sekilde anlatmis. Kisaca ben oyunun asil temasini ve mantigini falan animesi olmasa anlayamazdim ve bu oyundan hep nefret ederdim. Animeyi kesinlikle izleyin. Ek olarak animede rebecca, lucy ve maine gibi karakterlerin night City hakkinda dediklerine kulak verin derim. Finalde onlarin ne kadar hakli olduklarini anlayacaksiniz.
Once animesine sans verecegim begenirsem oyunu alirim. Ovuldugu kadar varmiymis bakalim.
Ne abarti bir sekilde ovmesi hocam, bunu yapan bir ben varimdirÖvüldüğü kadar yok, sırf Türkçe ve CDPR'in oyunu diye övülüyor. Güzel oyun ama abartıyorlar. Oyunun en iyi yanı özellikle de gece ışıklandırması, RTX'i de açınca daha iyi oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.