redbul212 Zeptopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar merhaba Cyberpunk 2077 korsan sürümde mod çalışmıyor. Orijinal sürümde çalışıyor diye gördüm gidip orijinal normal sürüm alacağım fakat Ultimate Edition sürümünde DLC de varmış bu modlar Ultimate Edition sürümünde de çalışıyor mu?
Arkadaşlar merhaba Cyberpunk 2077 korsan sürümde mod çalışmıyor. Orijinal sürümde çalışıyor diye gördüm gidip orijinal normal sürüm alacağım fakat Ultimate Edition sürümünde DLC de varmış bu modlar Ultimate Edition sürümünde de çalışıyor mu?
ulaselessar Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 1 Şubat 2025 #2 Herhangi bir farkı yok. Sadece DLC geliyor.
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.500 Çözümler 9 1 Şubat 2025 #3 ReMod ücretsiz.Ve çalışıyor.
redbul212 Zeptopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #4 Bilgi için teşekkür ederim bazı oyunlarda bu tip sürümlerden kaynaklı modlama sıkıntıları olabiliyordu boşu boşuna sadece düz oyunu almak istemem.
Bilgi için teşekkür ederim bazı oyunlarda bu tip sürümlerden kaynaklı modlama sıkıntıları olabiliyordu boşu boşuna sadece düz oyunu almak istemem.
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.500 Çözümler 9 1 Şubat 2025 #5 redbul212 dedi: Bilgi için teşekkür ederim bazı oyunlarda bu tip sürümlerden kaynaklı modlama sıkıntıları olabiliyordu boşu boşuna sadece düz oyunu almak istemem. Genişletmek için tıkla... Hocam Vortex yardımı ile mod kurabilirsiniz. Ben oyunu bitirdikten sonra 80-90 mod kurup tekrar bitirmiştim.
redbul212 dedi: Bilgi için teşekkür ederim bazı oyunlarda bu tip sürümlerden kaynaklı modlama sıkıntıları olabiliyordu boşu boşuna sadece düz oyunu almak istemem. Genişletmek için tıkla... Hocam Vortex yardımı ile mod kurabilirsiniz. Ben oyunu bitirdikten sonra 80-90 mod kurup tekrar bitirmiştim.
redbul212 Zeptopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #6 Alis124 dedi: Hocam Vortex yardımı ile mod kurabilirsiniz. Ben oyunu bitirdikten sonra 80-90 mod kurup tekrar bitirmiştim. Genişletmek için tıkla... Vallahi çok güzel modlar var hocam bi oyunda bu kadar çok mod olunca çok zevk alıyorum.
Alis124 dedi: Hocam Vortex yardımı ile mod kurabilirsiniz. Ben oyunu bitirdikten sonra 80-90 mod kurup tekrar bitirmiştim. Genişletmek için tıkla... Vallahi çok güzel modlar var hocam bi oyunda bu kadar çok mod olunca çok zevk alıyorum.
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.500 Çözümler 9 1 Şubat 2025 #7 redbul212 dedi: Vallahi çok güzel modlar var hocam bi oyunda bu kadar çok mod olunca çok zevk alıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet çok iyi oluyor.CDPR mod desteğini daha iyi hale getireceğini söylüyordu.Modderlar kendi hikayelerini yapabilcek diyolardı.
redbul212 dedi: Vallahi çok güzel modlar var hocam bi oyunda bu kadar çok mod olunca çok zevk alıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet çok iyi oluyor.CDPR mod desteğini daha iyi hale getireceğini söylüyordu.Modderlar kendi hikayelerini yapabilcek diyolardı.