328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.281 Makaleler 11 Çözümler 59 25 Şubat 2024 #1 Cyberpunk 2077, Unrecord modu ile muhteşem bir gerçekçiliğe ulaşıyor. Daha bakalım bu oyun için hangi modları göreceğiz? Gerçekten muhteşem. Cyberpunk 2077 Unrecord modu ile gerçekliÄe bir adım daha yaklaÅmıŠGri ama daha gerçekçi tr.ign.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cyberpunk 2077, Unrecord modu ile muhteşem bir gerçekçiliğe ulaşıyor. Daha bakalım bu oyun için hangi modları göreceğiz? Gerçekten muhteşem. Cyberpunk 2077 Unrecord modu ile gerçekliÄe bir adım daha yaklaÅmıŠGri ama daha gerçekçi tr.ign.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RPacK Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 329 Çözümler 1 Yer Türkiye 25 Şubat 2024 #2 Vayy be, bu mod Ready or Not gibi oyunlara da uyarlanırsa çok güzel işler çıkacağına inanıyorum.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.281 Makaleler 11 Çözümler 59 25 Şubat 2024 #3 RPacK dedi: Vayy be, bu mod Ready or Not gibi oyunlara da uyarlanırsa çok güzel işler çıkacağına inanıyorum. Genişletmek için tıkla... Var zaten ama ReShade preset'i kullandığı için bu kadar muhteşem gözükmüyor. Hatta ben o modu kullanarak yaptım bunu: Konu 'Ready or Not için mod tavsiyelerim' Ready or Not için mod tavsiyelerim Ekran görüntüsü benim.
RPacK dedi: Vayy be, bu mod Ready or Not gibi oyunlara da uyarlanırsa çok güzel işler çıkacağına inanıyorum. Genişletmek için tıkla... Var zaten ama ReShade preset'i kullandığı için bu kadar muhteşem gözükmüyor. Hatta ben o modu kullanarak yaptım bunu: Konu 'Ready or Not için mod tavsiyelerim' Ready or Not için mod tavsiyelerim Ekran görüntüsü benim.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.152 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 25 Şubat 2024 #4 Bu modu görünce , trailer yayınlanan Unrecord oyununa inancım arttı doğrusu. Adını da ordan almış sanırsam. Mod yayınlansada denesek.
Bu modu görünce , trailer yayınlanan Unrecord oyununa inancım arttı doğrusu. Adını da ordan almış sanırsam. Mod yayınlansada denesek.