M mehmetickalu Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #1 Sadece CyberPunk 2077 hesapı 4TL (1.2 Güncellemesi ile mükemmel bir CyberPunk deneyimi) Steam bundle hesap. Offline hesaptır. Offline modda oynayabilirsiniz, istediğiniz zaman gir çık yapabilirsiniz. Ödeme yöntemleri: Papara, Tosla, İninal,Skin Discord: DoDo#1399 Son düzenleme: 28 Nisan 2021
Sadece CyberPunk 2077 hesapı 4TL (1.2 Güncellemesi ile mükemmel bir CyberPunk deneyimi) Steam bundle hesap. Offline hesaptır. Offline modda oynayabilirsiniz, istediğiniz zaman gir çık yapabilirsiniz. Ödeme yöntemleri: Papara, Tosla, İninal,Skin Discord: DoDo#1399
Ardlyn Centipat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 178 Çözümler 2 31 Mart 2021 #2 Arkadaşım için Rdr2 satın aldım şu anlık bir sorun yok gibi gözüküyor, iyi satışlar
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 31 Mart 2021 #3 Tam olarak nasıl oluyor acaba? Siz bana hesabı veriyorsunuz, ben bu hesaba nasıl çevrimdışı olarak gireceğim? Detroit için alabilirim.
Tam olarak nasıl oluyor acaba? Siz bana hesabı veriyorsunuz, ben bu hesaba nasıl çevrimdışı olarak gireceğim? Detroit için alabilirim.
M mehmetickalu Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #4 Ardlyn dedi: Arkadaşım için Rdr2 satın aldım şu anlık bir sorun yok gibi gözüküyor, iyi satışlar Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar. Kayra Temel dedi: Tam olarak nasıl oluyor acaba? Siz bana hesabı veriyorsunuz, ben bu hesaba nasıl çevrimdışı olarak gireceğim? Detroit için alabilirim. Genişletmek için tıkla... Size vereceğim hesap bilgilerinden sonra hesabı çevrimdışı moda alıp istediğiniz gibi paketin içerisindeki oyunları oynayabilirsiniz. Son düzenleme: 28 Nisan 2021
Ardlyn dedi: Arkadaşım için Rdr2 satın aldım şu anlık bir sorun yok gibi gözüküyor, iyi satışlar Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar. Kayra Temel dedi: Tam olarak nasıl oluyor acaba? Siz bana hesabı veriyorsunuz, ben bu hesaba nasıl çevrimdışı olarak gireceğim? Detroit için alabilirim. Genişletmek için tıkla... Size vereceğim hesap bilgilerinden sonra hesabı çevrimdışı moda alıp istediğiniz gibi paketin içerisindeki oyunları oynayabilirsiniz.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 31 Mart 2021 #5 mehmetickalu dedi: İyi oyunlar. Size vereceğim hesap bilgilerinden sonra hesabı çevrim dışı moda alıp istediğiniz gibi paketin içerisindeki oyunları oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Discord üstünden istek attım.
mehmetickalu dedi: İyi oyunlar. Size vereceğim hesap bilgilerinden sonra hesabı çevrim dışı moda alıp istediğiniz gibi paketin içerisindeki oyunları oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Discord üstünden istek attım.
Ali Bilgin Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 785 Çözümler 5 31 Mart 2021 #6 Hocam aile oyun paylaşımını açsak daha mantıklı olmaz mı hem gir çık yapmamış oluruz.
M mehmetickalu Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #7 Ali Bilgin dedi: Hocam aile oyun paylaşımını açsak daha mantıklı olmaz mı hem gir çık yapmamış oluruz. Genişletmek için tıkla... Aile paylaşımlı olunca 5 kişiye kadar verilebiliyor. Kayra Temel dedi: Discord üstünden istek attım. Genişletmek için tıkla... Discord üzerinden iletişime geçildi. Son düzenleme: 31 Mart 2021
Ali Bilgin dedi: Hocam aile oyun paylaşımını açsak daha mantıklı olmaz mı hem gir çık yapmamış oluruz. Genişletmek için tıkla... Aile paylaşımlı olunca 5 kişiye kadar verilebiliyor. Kayra Temel dedi: Discord üstünden istek attım. Genişletmek için tıkla... Discord üzerinden iletişime geçildi.
maleniaa Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 733 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #8 Hocam Discord bakar mısınız?
M mehmetickalu Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #9 maleniaa dedi: Hocam Discord bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bakarım ama istek gelmedi.