Yasar Furkan Kilopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #1 Epic Games'ten kuponla birlikte 64 TL'e Cyberpunk 2077 almak mı daha mantıklı, 74 TL'ye AC Valhalla mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2021
Epic Games'ten kuponla birlikte 64 TL'e Cyberpunk 2077 almak mı daha mantıklı, 74 TL'ye AC Valhalla mı?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 19 Aralık 2021 #2 Her ikisi de buglu ama ben Valhalla alırdım ama şöyle bir şeyde var her sene aynı oyun cıkartıyorlar ama ben olsam Valhalla.
Her ikisi de buglu ama ben Valhalla alırdım ama şöyle bir şeyde var her sene aynı oyun cıkartıyorlar ama ben olsam Valhalla.
Clurtix Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 544 Çözümler 1 19 Aralık 2021 #3 Valhalla tarzından dolayı beni daha çok içine çekmişti. Sizin zevkinize bağlı.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.810 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 19 Aralık 2021 #4 Viking temasını seviyorsan Valhalla olabilir, fakat Cyberpunk'da deneyim edilmesi gereken bir oyun.
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.529 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #5 Yasar Furkan dedi: Epic Games'ten kuponla birlikte 64 TL'e Cyberpunk 2077 almak mı daha mantıklı, 74 TL'ye AC Valhalla mı? Genişletmek için tıkla... Cyberpunk 2077 sorunlu bir oyun ve beni pek sarmadı, korsanda oynamıştım ona para verilmez fakat Valhalla 74 lirayı kesinlikle hak ediyor. Türkçe yamayla oyna
Yasar Furkan dedi: Epic Games'ten kuponla birlikte 64 TL'e Cyberpunk 2077 almak mı daha mantıklı, 74 TL'ye AC Valhalla mı? Genişletmek için tıkla... Cyberpunk 2077 sorunlu bir oyun ve beni pek sarmadı, korsanda oynamıştım ona para verilmez fakat Valhalla 74 lirayı kesinlikle hak ediyor. Türkçe yamayla oyna
Yasar Furkan Kilopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #6 Metin Eren Türkmen dedi: Viking temasını seviyorsan Valhalla olabilir, fakat Cyberpunk'da deneyim edilmesi gereken bir oyun. Genişletmek için tıkla... Viking teması olmasa AC serisine bakmazdım bile aslında. Fakat Valhalla ilgi çekici duruyor. Teşkkür ederim.
Metin Eren Türkmen dedi: Viking temasını seviyorsan Valhalla olabilir, fakat Cyberpunk'da deneyim edilmesi gereken bir oyun. Genişletmek için tıkla... Viking teması olmasa AC serisine bakmazdım bile aslında. Fakat Valhalla ilgi çekici duruyor. Teşkkür ederim.
LawbringerGaming Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 852 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #7 Yasar Furkan dedi: Epic Games'ten kuponla birlikte 64 TL'e Cyberpunk 2077 almak mı daha mantıklı, 74 TL'ye AC Valhalla mı? Genişletmek için tıkla... Valhalla bir noktadan sonra sıkıyor. Aynı şeyi yapıyoruz çoğunlukla. Köy yağmala, kuşatma veya şu şeyden bilgi al gibi.
Yasar Furkan dedi: Epic Games'ten kuponla birlikte 64 TL'e Cyberpunk 2077 almak mı daha mantıklı, 74 TL'ye AC Valhalla mı? Genişletmek için tıkla... Valhalla bir noktadan sonra sıkıyor. Aynı şeyi yapıyoruz çoğunlukla. Köy yağmala, kuşatma veya şu şeyden bilgi al gibi.