T Tugr2064 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1.138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #1 Sıkı bir souls hayranıyım ve zamanında Cyberpunk'u 1 saat oynayayıp beğenmeyip iade etmiştim acaba şu an hangisini alsam bilmiyorum bende normal Dark Souls 2 olduğu için sadece Scholar of the First Sin güncellemesini alacağım.
Sıkı bir souls hayranıyım ve zamanında Cyberpunk'u 1 saat oynayayıp beğenmeyip iade etmiştim acaba şu an hangisini alsam bilmiyorum bende normal Dark Souls 2 olduğu için sadece Scholar of the First Sin güncellemesini alacağım.
PatrickBateman Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 555 Çözümler 6 1 Kasım 2023 #2 Normalde kesinlikle Cyberpunk derdim ama senin durumun farklı Scholar of the First Sin al bence de.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #3 Tugr2064 dedi: Cyberpunk'u 1 saat oynayayıp beğenmeyip iade etmiştim Genişletmek için tıkla... Zaten beğenmemişsiniz. Neden geri almayı düşündünüz? Dark Souls alın derim.
Tugr2064 dedi: Cyberpunk'u 1 saat oynayayıp beğenmeyip iade etmiştim Genişletmek için tıkla... Zaten beğenmemişsiniz. Neden geri almayı düşündünüz? Dark Souls alın derim.
T Tugr2064 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1.138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #4 iUgur dedi: Zaten beğenmemişsiniz. Neden geri almayı düşündünüz? Dark Souls alın derim. Genişletmek için tıkla... Çünkü acaba oyunu o zaman anlayamadım mı bir şans daha versem mi diyorum. Ama Dark Souls 2 de kötü diyorlar. PatrickBateman dedi: Normalde kesinlikle Cyberpunk derdim ama senin durumun farklı Scholar of the First Sin al bence de. Genişletmek için tıkla... Fiyat konusundan mı souls fanı olmamdan mı hocam?
iUgur dedi: Zaten beğenmemişsiniz. Neden geri almayı düşündünüz? Dark Souls alın derim. Genişletmek için tıkla... Çünkü acaba oyunu o zaman anlayamadım mı bir şans daha versem mi diyorum. Ama Dark Souls 2 de kötü diyorlar. PatrickBateman dedi: Normalde kesinlikle Cyberpunk derdim ama senin durumun farklı Scholar of the First Sin al bence de. Genişletmek için tıkla... Fiyat konusundan mı souls fanı olmamdan mı hocam?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #5 Tugr2064 dedi: Çünkü acaba oyunu o zaman anlayamadım mı bir şans daha versem mi diyorum. Ama Dark Souls 2 de kötü diyorlar. Genişletmek için tıkla... Bugfixler ve birtakım şeyler eklendi gerisi gene aynı. Şans vermeye değecek bir oyun değil beğenmediyseniz.
Tugr2064 dedi: Çünkü acaba oyunu o zaman anlayamadım mı bir şans daha versem mi diyorum. Ama Dark Souls 2 de kötü diyorlar. Genişletmek için tıkla... Bugfixler ve birtakım şeyler eklendi gerisi gene aynı. Şans vermeye değecek bir oyun değil beğenmediyseniz.
T Tugr2064 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1.138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #6 iUgur dedi: Bugfixler ve birtakım şeyler eklendi gerisi gene aynı. Şans vermeye değecek bir oyun değil beğenmediyseniz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam siz oynadınız mı millet bayağı sevince acaba 1.30 saat yetmedi oyun tam açılmadı mı acaba? Diye düşünüyorum.
iUgur dedi: Bugfixler ve birtakım şeyler eklendi gerisi gene aynı. Şans vermeye değecek bir oyun değil beğenmediyseniz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam siz oynadınız mı millet bayağı sevince acaba 1.30 saat yetmedi oyun tam açılmadı mı acaba? Diye düşünüyorum.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #7 Bu sefer 2 saatin üzerinde oynarsınız iade etme hakkınızda olmaz. Çok fazla deneyimlemedim ama az çok değişen bir şey yok. Tugr2064 dedi: Peki hocam siz oynadınız mı millet bayağı sevince acaba 1.30 saat yetmedi oyun tam açılmadı mı acaba? Diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla...
Bu sefer 2 saatin üzerinde oynarsınız iade etme hakkınızda olmaz. Çok fazla deneyimlemedim ama az çok değişen bir şey yok. Tugr2064 dedi: Peki hocam siz oynadınız mı millet bayağı sevince acaba 1.30 saat yetmedi oyun tam açılmadı mı acaba? Diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla...
PatrickBateman Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 555 Çözümler 6 2 Kasım 2023 #8 Tugr2064 dedi: Fiyat konusundan mı souls fanı olmamdan mı hocam? Genişletmek için tıkla... Souls fanı olmandan.
Tugr2064 dedi: Fiyat konusundan mı souls fanı olmamdan mı hocam? Genişletmek için tıkla... Souls fanı olmandan.
Xanteus Kilopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #9 Tugr2064 dedi: Peki hocam siz oynadınız mı millet bayağı sevince acaba 1.30 saat yetmedi oyun tam açılmadı mı acaba? Diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 90 saat oynadım cpyi ama 1 saatte sevmeyen gene sevmez değişen bir şey yok oyunda.
Tugr2064 dedi: Peki hocam siz oynadınız mı millet bayağı sevince acaba 1.30 saat yetmedi oyun tam açılmadı mı acaba? Diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 90 saat oynadım cpyi ama 1 saatte sevmeyen gene sevmez değişen bir şey yok oyunda.
T Tugr2064 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1.138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #10 Xanteus dedi: 90 saat oynadım cpyi ama 1 saatte sevmeyen gene sevmez değişen bir şey yok oyunda. Genişletmek için tıkla... Peki hocam siz DLC'yi oynadınız mı ve kesinlikle alınması gerek bir şey olduğunu düşünüyor musunuz yoksa indirim beklenmeli mi?
Xanteus dedi: 90 saat oynadım cpyi ama 1 saatte sevmeyen gene sevmez değişen bir şey yok oyunda. Genişletmek için tıkla... Peki hocam siz DLC'yi oynadınız mı ve kesinlikle alınması gerek bir şey olduğunu düşünüyor musunuz yoksa indirim beklenmeli mi?