Cyberpunk 2077 vs Dark Souls 2 Scholar of the First Sin

Tugr2064

Hectopat
Daha fazla  
Sıkı bir souls hayranıyım ve zamanında Cyberpunk'u 1 saat oynayayıp beğenmeyip iade etmiştim acaba şu an hangisini alsam bilmiyorum bende normal Dark Souls 2 olduğu için sadece Scholar of the First Sin güncellemesini alacağım.

Normalde kesinlikle Cyberpunk derdim ama senin durumun farklı Scholar of the First Sin al bence de.

Zaten beğenmemişsiniz. Neden geri almayı düşündünüz? Dark Souls alın derim.

Çünkü acaba oyunu o zaman anlayamadım mı bir şans daha versem mi diyorum. Ama Dark Souls 2 de kötü diyorlar.

Normalde kesinlikle Cyberpunk derdim ama senin durumun farklı Scholar of the First Sin al bence de.
Fiyat konusundan mı souls fanı olmamdan mı hocam?

Çünkü acaba oyunu o zaman anlayamadım mı bir şans daha versem mi diyorum. Ama Dark Souls 2 de kötü diyorlar.

Bugfixler ve birtakım şeyler eklendi gerisi gene aynı. Şans vermeye değecek bir oyun değil beğenmediyseniz.

Bugfixler ve birtakım şeyler eklendi gerisi gene aynı. Şans vermeye değecek bir oyun değil beğenmediyseniz.

Peki hocam siz oynadınız mı millet bayağı sevince acaba 1.30 saat yetmedi oyun tam açılmadı mı acaba? Diye düşünüyorum.

Bu sefer 2 saatin üzerinde oynarsınız iade etme hakkınızda olmaz. Çok fazla deneyimlemedim ama az çok değişen bir şey yok.
Peki hocam siz oynadınız mı millet bayağı sevince acaba 1.30 saat yetmedi oyun tam açılmadı mı acaba? Diye düşünüyorum.

90 saat oynadım cpyi ama 1 saatte sevmeyen gene sevmez değişen bir şey yok oyunda.

90 saat oynadım cpyi ama 1 saatte sevmeyen gene sevmez değişen bir şey yok oyunda.

Peki hocam siz DLC'yi oynadınız mı ve kesinlikle alınması gerek bir şey olduğunu düşünüyor musunuz yoksa indirim beklenmeli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…