Xanteus Kilopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #11 Yok oynamadım hocam. Tugr2064 dedi: Peki hocam siz DLC'yi oynadınız mı ve kesinlikle alınması gerek bir şey olduğunu düşünüyor musunuz yoksa indirim beklenmeli mi? Genişletmek için tıkla...
Yok oynamadım hocam. Tugr2064 dedi: Peki hocam siz DLC'yi oynadınız mı ve kesinlikle alınması gerek bir şey olduğunu düşünüyor musunuz yoksa indirim beklenmeli mi? Genişletmek için tıkla...
DanteAlighieri Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 407 2 Kasım 2023 #12 Cyberpunk gibi açık dünya oyunları 2-3 saatte anlaşılacak oyunlar değiller. Daha Prologue'ı bile yeni bitiriyorsunuz. Oyunun tüm eğlencesi, çeşitliliği sonradan açılıyor zaten. 450 lira vereceksen yepyeni bir deneyim için Cyberpunk almalısın.
Cyberpunk gibi açık dünya oyunları 2-3 saatte anlaşılacak oyunlar değiller. Daha Prologue'ı bile yeni bitiriyorsunuz. Oyunun tüm eğlencesi, çeşitliliği sonradan açılıyor zaten. 450 lira vereceksen yepyeni bir deneyim için Cyberpunk almalısın.
mburakkarakas Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 806 Çözümler 7 Yer Tekirdağ 2 Kasım 2023 #13 Tugr2064 dedi: Peki hocam siz oynadınız mı millet bayağı sevince acaba 1.30 saat yetmedi oyun tam açılmadı mı acaba? Diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 140 saat oynadım DLC dahil. Şahsi fikrim bence biraz deneyimlemen lazım 1.30 saat çok bir süre değil.
Tugr2064 dedi: Peki hocam siz oynadınız mı millet bayağı sevince acaba 1.30 saat yetmedi oyun tam açılmadı mı acaba? Diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 140 saat oynadım DLC dahil. Şahsi fikrim bence biraz deneyimlemen lazım 1.30 saat çok bir süre değil.